Biografi 
Jeg startede med SUP som 15 årig i starten af 2018. Jeg så VM i SUP i Vorupør og blev inspireret til selv at starte, med et mål om en dag selv at stå til et VM. Min far har altid dyrket forskellige surfsports, så jeg er vokset op med at han jagtede storme og store bølger. Jeg var selv vandskræk før jeg startede, men min passion for sporten og for at lære blev større end min frygt for vand. Nu dyrker jeg både Surf, foil og SUP. Udover SUP bruger jeg meget af min tid på crossfit, fitness og cykling i nationalparken. Ved siden af race arbejder jeg som coach i mit eget firma. Mit fokus er især på junior og kvinder, som ønsker at forbedre deres skills og træning indenfor SUP. Jeg er selv startet i sporten i Klitmøller, hvor der ikke var andre piger at træne med, så derfor er min drøm er at inspirere andre unge til at starte, træne sammen og forfølge drømmen om race – og forhåbenligt hjælpe nogle af dem på vej med min coaching.
Sponsorer
SIC Maui, Klaus Guldsmed, Revision Limfjord, Hvidbjerg Bank, Thy Mors Energi, Kyvsgaard Consulting, Quickblade Paddles, SUPracing DK
Sociale medier 
Insta: @carolinekuntzel Facebook: @carolinekuntzelSUP youtube: Caroline Küntzel

Dit bedste råd til folk, der gerne vil i gang med at konkurrere på SUP?’

Et godt råd vil være at prøve den distance af hjemmefra som du skal konkurrere i for at få en ide on hvordan du skal fordele din energi på fx 14km. Prøv det af nogle gange og skriv ned hvad der var svært, så du kan arbejde på det til næste gang. En 1:1 SUP lektion med fokus på konkurrence er også altid godt lagt ud, så man undgår de typiske fejl og kommer nemmere igennem sit første race.

Bedste resultater