Bliv STOKED SUSTAIN partner og få del i alle aktiviteterne

Vi vil invitere jeres forening til at blive en del af STOKED SUSTAIN projektet. Vi vil kickstarte og udvikle nye eller eksisterende aktivitetstilbud i jeres forening og vil vi styrke jeres forening både ift. medlemmer, aktivitetstilbud og kompetencer.

Med STOKED SUSTAIN projektet har vi fået mulighed for at indkøbe udstyr til brug i jeres forening og samtidig tilbyde jer uddannelser, camps og eventaktiviteter med henblik på at udvikle surf og SUP sporten i jeres forening.

Som STOKED SUSTAIN partner får i blandt andet

KONTINGENT

Tre års gratis medlemskab af DSRF (inkl. medlemsfordele).

UDDANNELSE

Gratis uddannelse af 2 instruktører og/eller 2 dommere

LÅN AF UDSTYR

Mulighed for gratis at låne udstyr (surfboards, SUP boards, våddragter etc.) i perioder på 3-5 mdr.

RÅDGIVNING

Løbende rådgivning og sparring med fokus på forenings- og aktivitetsudvikling, fundraising, udstyr mv.

FORSIKRING

Gratis kollektiv idrætforsikring, som bl.a. omfatter en ansvars- og arbejdsskadeforsikring.

STOKED SUSTAIN partnerskabet

Step 1: Medlemskab

Meld jeres forening ind i Dansk Surf & Rafting Forbund ved hjælp af formularen ovenfor. I vil hermed være oprettet som forening under DSRF.

Step 2: Fælles udvikling

I samarbejde med DSRF udvikles der aktiviteter i foreningen med udgangspunkt i foreningens ressourcer, herunder økonomi og frivillige. Vi anbefaler bl.a. at foreningen på den lange bane begynder at afvikle ugentlige træninger, åbent hus arrangementer samt tager del i lokale kulturarrangementer. Har foreningen flere aktiviteter anbefaler vi også at nedsætte et aktivitetsudvalg.

Step 3: Feedback

Løbende feedback er essentielt for at vi kan følge udviklingen og hjælpe jer bedst muligt. I vil derfor også 1 gang om året blive bedt om at indberette antallet af aktive medlemmer. Derudover vil vi også gerne have viden om antallet af deltagere i forbindelse med fx åbent hus arrangementer, events mv.