Som STOKED SUSTAIN partner er der mulighed for at tage del i alle STOKED aktiviteter. Vi foreslår en række aktiviteter som kan være med til, at sikre udvikling lokalt og nationalt, men der er også plads til nye idéer og det er hensigten at alle skal have mulighed for, at Surf & SUP Danmark som en platform til udvikling af nye tiltag. Har du en god idé så skriv til os.

Kontingent

Alle der ønsker at være en del af STOKED SUSTAIN projektet tilbydes gratis kontingent af Surf & SUP Danmark i 3 år. Som en del af kontingentet får man naturligvis adgang til alle medlemsfordelene i Surf & SUP Danmark. Læs om fordelene her.

Uddannelse

Vi tilbyder gratis uddannelse af instruktører som efterfølgende kan være med til at sikre en kompetent udvikling af SUP og surfsporten. Som selvorganiseret ildsjæl har du også mulighed for, at få del i den gratis uddannelse så længe det har relevans til udviklingen af aktiviteterne. Se hvornår de næste kurser afholdes.

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning til alle foreninger og ildsjæle med henblik på at udvikle aktiviteter lokalt. Rådgivningen kan være vejledning i aktivitetsudvikling, fondsansøgninger, faciliteter, udstyr etc. og kan både foregår som et fysisk møde i foreningen eller pr. mail og telefon.

BEACHLIFE

Det nye BEACHLIFE koncept skal bringe strand- og surfkulturen helt ind i foreningen og give incitament og mulighed for, at skabe flere aktiviteter, hvor klubbens medlemmer kan være aktive på tværs af generationer; børn, unge, voksne og ældre. 

SUP & SURF 365

Med et nyt SUP & SURF 365 koncept vil vi forsøge, at motivere og engagere klubberne til at lave aktiviteter hele året. Vi ved at de vedvarende aktiviteter er med til at fastholde medlemmerne i klubben. Konceptet indeholder således idéer til en række aktiviteter, der kan afvikles i vinterhalvåret. 

Events

Som STOKED SUSTAIN partner gives der rabat og adgang til vores mange events som koordineres og afvikles af forbundets medlemmer og foreninger. Derudover kan deltagere oprette og afvikle lokale events som formidles på vores platform. På den måde skaber vi i fælleskab et netværk af aktiviteter i hele Danmark, som gør det nemt for nye at blive introduceret til sporten.

Workshops

Vi vil hvert år afvikle workshops med forskellige temaer. Det kan være workshops om sikkerhed, longboarding, miljø, foto m.v. som er åbne for alle. Tanken er, at den enkelte workshop skal give plads til, at vi i fællesskab kan udvikle surfing og SUP sporten lokalt såvel som nationalt. Workshops vil fremgå her.

Camps

Vi vil i gennem hele projektperioden afvikle camps inden for surfing og SUP. Den enkelte camp skal være med til at udvikle sociale fælleskaber og øge niveauet blandt deltagerne. Ved nogle camps er det udøvere fra miljøet i Danmark som underviser og for andre camps hentes der dygtige undervisere fra udlandet.

Skolesamarbejde

Skoler kan melde sig ind i Surf & SUP Danmark og få adgang til særlig målrettet materialer, hvor vi løbende vil sikre et større videngrundlag for at kunne implementere surfing og SUP i fx idrætsundervisningen. I nogle tilfælde vil vi også kunne hjælpe med at løfte kommunale samarbejder på uddannelsesområdet.