• KANTRUM SUP

    Stand Up Paddling for alle

Partners

 
 
 

Optakt til COPENCOLD HAWAII

2017 ISA World SUP & Paddleboard Championship

KANTRUM er et bredde stand up paddle koncept som afvikles fra april til august 2017 i forbindelse med Verdensmesterskaberne i SUP 2017. Konceptet skal binde ”kanten” og ”centrum” af Danmark sammen igennem en række åbne SUP events fordelt over hele landet. Alle kan deltage uanset niveau og alder.

De mange events afvikles således i perioden op til Verdensmesterskaberne i SUP 2017 og kulminere i København med et internationalt bredde event, Copenhagen SUP Crossing, under selve VM begivenheden (1. september 2017).

KANTRUM events er for alle, som har lyst til at prøve kræfter med SUP sporten. Hovedtemaet for KANTRUM er gode sociale oplevelser fyldt med leg og hygge. Hver KANTRUM event forløber over en dag, hvor du kan prøve SUP og blive udfordret igennem forskellige sjove aktiviteter.

Se på kortet hvornår en KANTRUM event kommer tæt på dig eller hent den officielle eventposter her!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
1

Århus 29. april

2

Nordhavn (KBH) 24. maj

3

Sydhavnen (KBH) 7. juni

4

Aalborg 10. juni

5

Løkken 11. juni

6

Hvide Sande 25. juni

7

Hvidbjerg Strand 16. juli

8

Hornbæk 5. aug.

9

Bagenkop 19. aug.

Prøv SUP gratis
Vind billetter til Copenhagen SUP Crossing
Bliv en del af fællesskabet

DELTAG OGSÅ I COPENHAGEN SUP CROSSING

Copenhagen SUP Crossing er kulminationen på KANTRUM – et stort folkeligt motions SUP event i København d. 1. september 2017 i forbindelse med åbningen af VM SUP 2017.

Få en helt unik SUP oplevelse i hjertet af København – du padler på den officielle VM-rute i fællesskab med flere hundrede andre SUP motionister.