Bliv STOKED SUSTAIN partner og få del i alle aktiviteterne

Vi vil gerne invitere jeres skole eller institution til at blive en del af STOKED SUSTAIN projektet. Gennem et medlemskab af Surf & SUP Danmark vil vi sparre med jer omkring udviklingen af og mulighederne for, at præsentere surf og SUP sporten for jeres elever. I vil også få adgang til uddannelser og materialer som er særlig målrettet skoler. Der hvor det er relevant, indgår vi også gerne i en dialog om at stimulere kommunale samarbejder og kan være linket til den lokale forening i jeres nærområde.

Som STOKED SUSTAIN partner får i

GRATIS KONTINGENT

Èt års gratis medlemskab af Surf & SUP Danmark (inkl. medlemsfordele).

UDDANNELSE

Mulighed for at uddanne undervisere som surf eller SUP instruktører gennem Surf & SUP Danmark.

UNDERVISNINGSMATERIALE

Adgang til målrettet undervisningsmateriale med blandt andet øvelseskatalog.

NETVÆRK

Adgang til rådgivning, netværk, distributører og relevante kompetencer indenfor surf og SUP sporten.

STOKED SUSTAIN partnerskabet

Step 1: Medlemskab

Meld jeres skole ind i Surf & SUP Danmark ved hjælp af formularen ovenfor. I vil hermed blive oprettet som skole under Surf & SUP Danmark.

Step 2: Fælles udvikling

Vi vil i fælleskab samarbejde med jer, om at skabe de bedste aktiviteter for jeres elever og eventuelt etablere kontakt til det lokale foreningsmiljø. Vi vil også rådgive i investeringer af fx udstyr og enten finde instruktøruddannelser til jeres undervisere eller skræddersy et forløb direkte hos jer.

Step 3: Feedback

Løbende feedback er essentielt for at vi i fælleskab kan udvikle aktiviteterne hos jer. I vil derfor 1 gang om året blive bedt om at indberette antallet af aktive medlemmer. Derudover vil vi også gerne have viden om de eventuelle udfordringer i oplever.