Der vil være en række forskellige aktiviteter i løbet af projektets to år – alt lige fra ugentlig træning til events og camps. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige aktiviteter.

Medlemsskab

Det er gratis at blive en del af projektet i projektperioden. Hver klub etablerer 1-2 hold for den specifikke målgruppe.

Professionelle instruktører

Alle instruktører er uddannede enten surf eller SUP instruktører og har god erfaring med at lære nye surfere at blive fortrolige med vandet og få nogle fede oplevelser.

Instruktørerne i dette projekt har desuden fået en særlig uddannelse i hvad det indebærer at have en psykisk sygdom, hvordan det kan komme til udtryk og hvordan de kan hjælpe med at håndtere symptomer, som kan opstå under en surf session.

Fællesskab

Oplev et fantastisk fællesskab, hvor der er plads til grin, hygge og gode snakke. De små surf og SUP hold giver plads til alle og skaber nye venskaber.

Events

Der vil være flere events i løbet af sæsonen, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med SUP eller surf. Du er altid velkommen til at tage venner og pårørende med til vores events.

Hold øje med vores aktiviteter i aktivitetskalenderen og se hvornår der sker noget i nærheden af dig:

https://surfsup.dk/fri-pa-vandet/events/