Bliv STOKED SUSTAIN partner og få del i alle aktiviteterne

Som STOKED SUSTAIN partner invitere vi jer til at blive en del af STOKED SUSTAIN projektets mange aktiviteter. Vi kan blandt andet tilbyde jer adgang til forbundets 3.500 medlemmer via vores kommunikationsplatforme og/eller promovere jeres virksomhed og produkter gennem vores mange eventaktiviteter. I kan selv være med til at styrer hvordan i ønsker produkter eller ydelser promoveret, vi ønsker dog at indgå meningsfulde samarbejder hvor vi sammen skaber “win-win-situationer” og derfor er det vigtigt, at vi tager en fælles dialog om hvad der er betydningsfuldt for lige netop jeres virksomhed.

Som STOKED SUSTAIN partner får i

UDSTYR

Få placeret jeres udstyr i lokale foreninger, som giver adgang til hundredvis af medlemmer.

EVENTS

Få promotion og synlighed under vores eventaktiviteter (se eventkalenderen) samt mulighed for præsentation af udstyr.

LEVERANDØR

Bliv leverandør af sponsorpræmier og lignende ved vores eventaktiviteter.

STOKED SUSTAIN partnerskabet

Step 1: STOKED partnerskab

Meld jeres virksomhed ind i Dansk Surf & Rafting Forbund ved hjælp af formularen ovenfor. I vil hermed blive oprettet som virksomhed under DSRF.

Step 2: Fælles udvikling

I et samarbejde skal vi forsøge at udvikle sporten på forskellige platforme. For eksempelvis promoter og viser vi gensidigt hinanden frem i forbindelse med arrangementer og events. Samtidig vil det være muligt at give DSRF medlemmer særlige rabatter eller fordele via medlemmernes profilsider og forbundets kommunikationsplatforme.

Step 3: FORMIDLING

I et samarbejde forsøger vi at få aktive inden for sporten til at blive en del af Dansk Surf & Rafting Forbund.