DANISH SUP TOUR 2020

KOM MED PÅ TOUR RUNDT I HELE SUP-DANMARK

Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du også kunne deltage og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Vi glæder os til at se dig!

1
2
3
4
5

NÆSTE EVENT

DANISH SUP TOUR #2 – SILKEBORG

11 MAJ 2019

EVENTEN ER I SAMARBEJDE MED…

DANMARKS ENESTE SUP-SERIE

Som deltager på Danish SUP Tour samler du point sammen ved hvert event baseret på din placering. Ved årets sidste event bliver den samlede vinder af touren kåret i den forskellige kategorier (Se senere). Du tilmelder dig ét event ad gangen, og det er valgfrit, hvor mange events, som du ønsker at deltage i i løbet af sæsonen. Den samlede stilling er baseret på den enkelte deltagers 3 bedste eventresultater/placeringer gennem de 5 events.

EN TOUR FOR ALLE ALDRE OG NIVEAUER

Hensigterne med Danish SUP Tour er at skabe sjove, inspirerende og sociale SUP-events løbende hen over året. Alle events er nøje tilpasset, således at alle uanset alder og niveau kan være en del af eventen og få en god oplevelse med på vandet. Hvert event er unik både i format, lokation og sværhedsgrad, og derfor tilpasser vi også hvert event, så det er motiverende for både eliten og bredden. Dette kan være ved at tilføje alternative distancer

EVENT INFORMATION

 • PROGRAM

  Obs. Ikke for et specifikt event, men generel information. Al information og meddelelser omkring de specifikke events foregår via eventens Facebook-begivenhed.

  Mandag før eventen: Tilmelding til eventen lukkes

  Torsdag før eventen: Officiel meddelelse omkring eventens afholdelse eller udskydelse baseret på vejrprognose for weekenden.

  Fredag før eventen: Tidspunkt og lokation for skippermeeting offfentliggøres. Dertil offentliggøres heats og forventede starttidspunk.

  På eventdagen (Lørdag):

  07:00: Skippers meeting (tidspunkt kan ændres)

  08:30: Start på konkurrence

  17:00-18:00: Konkurrencen afsluttes

  19:00-20:00: Prisceremoni

  Såfremt konkurrencen ikke kan afvikles på én dag bruges søndagen til at afvikle/færdiggøre eventen.

 • UDSKYLDELSE AF KONKURRENCE

  Såfremt vejrforholdene ikke er tilstrækkelige til afholdelse af et event udskydes det 1 uge til næstkommende weekend. Beslutning om dette afgøres torsdag før eventen.

  Hvis konkurrencen er igangsat lørdag, men vejrforhold forhindre færdiggørelse af hele konkurrencen, tages søndagen i brug, såfremt vejrforholdene egner sig til det.

 • JUNIOR TRYOUT

  Som en del af Danish Surf Tour giver vi unge juniorer mulighed for at prøve kræfter med konkurrencesurfing på et lærende og sjovt niveau i børnehøjde. Et uformelt format uden for det reelle konkurrence, hvor børn og unge er i vandet samtidig i heats og får løbende sparring af en surfcoach. Junior Tryout er henvendt til børn og unge som har prøvet surfing, og som vil gerne vil have lidt sparring/coaching inden man stiller op i den reelle konkurrence.

 • DISCIPLINER

  Der konkurrences i følgende discipliner:

  • Shortboard Men
  • Shortboard Women
  • Longboard Men
  • Longboard Women

  Det er tillladt at stille op i flere discipliner.

 • SÆRLIG OM DANMARKSMESTERSKABERNE

  DM-konkurrencen afgøres på baggrund af de danske surferes samlede placering i den samlede stilling i Danish Surf Tour, som både tæller danske og udenlandske surfere. Godkendelsen fra DIF indbefatter kategorierne Shortboard Men, Shortboard Women og Longboard Men, men ikke Longboard Women (Dette skyldes manglende opfyldelse af DIF-krav). Derfor vil de danske vindere af de godkendte kategorier få overrakt DIF-medaljer, mens ikke-godkendte kategorier vil modtage DSRF-medaljer. Det er kun surfere med dansk statsborgerskab, som indgår i konkurrencen om DM-titlen, mens udenlandske surfere stadig er med i konkurrencen om den samlede Danish Surf Tour-titel i alle kategorier. Vinderne af hver kategori kåres på baggrund af surfernes 3 bedste eventresultater ud af de 4 events.

 • ANTIDOPING

  Det er strengt forbudt for deltagere at benytte sig af præstationsfremmende stoffer eller være påvirket af alkohol.

  Der foretages lejlighedsvis kontrolbesøg i samarbejde med Antidoping Danmark

SAMARBEJDSPARTNERE

VIDEO OG BILLEDER

Danish Surf Tour 2019 #2

play-sharp-fill

Danish Surf Tour 2018 #4

play-sharp-fill