KOMBINÈR SURFING OG UDDANNELSE

Flere steder i landet er der mulighed for at kombinere glæden og passionen for surfing med uddannelse. Herunder findes en kort introduktion til nogle af de uddannelsesinstitutioner, som giver muligheden for at udvikle sin surfing samtidig med at man studerer. DSRF anbefaler at bruge nedenstående kontaktoplysninger til den enkelte institution, såfremt man ønsker yderligere information eller har konkrete spørgsmål.

Aalborg Sportshøjskole

Vælg surfing som dit hovedfag og få det vildeste rush og en fantastisk livsglæde

I hovedfaget surfing arbejder vi bl.a. med windsurfing, SUP-surfing, paddelsurfing, SUP på fladt vand, kajak surfing og body-board surfing. På Surfing nyder vi hinandens selskab, vi mærker adrenalinen pumpe og roen i naturen. Vi eksperimenterer og leget på vandet og får nogle gode oplevelser. Så har du mod på, at udfordre naturens kræfter på en ny måde, så vil hovedfag surfing helt sikkert være noget for dig.

Vi skræddersyer et forløb der passer til dit niveau og din udvikling. Undervisningen bygges op i udviklingstrin, sådan at du får nogle gode succesoplevelser som du kan bygge videre på. Vi afprøver forskellige forhold, da Aalborg Sportshøjskole ligger inden for 40 minutters kørsel til nogle virkelig gode surfspots. Vi mærker naturens kræfter i Klitmøller aka “Cold Hawaii” og Løkken og surfer også på gode surfspots i Aalborg (Nordjyske Windsurfing Klub – 3,7 km fra Højskolen), Nibe og Egense.

Læs mere her på siden: www.sportshojskolen.dk/fag/outdoor—friluftsliv/surfing

Kontakt

Kim Jensen

Mobil 40849045

Mail: kim@sportshojskolen.dk

HF-Cold Hawaii

Dyrk din passion for surf samtidig med, at du arbejder med udvikling og iscenesættelse af oplevelser

Med en HF-Cold Hawaii er der fokus på surf. Du lærer også at arbejde med oplevelser, events og branding inden for turistbranchen eller andre virksomheder, ligesom du lærer at skabe unikke kundeoplevelser. Geografisk vil du være placeret i Danmarks surfcentrum, Cold Hawaii med 29 gode surfspots inden for rækkevidde hver dag. Undervisningen kan foregå forskellige steder – på stranden, på surfkollegiet, i skolen eller et helt fjerde sted.

Læs mere her: https://vuctm.dk/uddannelser/2-aarig-hf/hf-cold-hawaii/

Kontakt:

Tlf: 70 70 12 34

Mail: vuc@vuctm.dk

UCN Marketingsøkonom

Bliv ekspert i marketing og events (mens du surfer)

Fra sommer 2019 kan man læse til markedsføringsøkonom på UCN i Thisted og samtidig dyrke sin passion for at surfe. Den 2-årige uddannelse har fleksble undervisning, som gør det muligt at surfe, når forholdene er til det. Udover surfingen kommer man til at samarbejde med lokale brands som ELSK, Thisted Bryghus og Bakkedal.

Dertil kan de studerende se frem til en studietur til Miami samt en mulighed for at deltage i et særligt forløb om iværksætteri og entreprenørskab.

Læs mere her: https://www.ucn.dk/uddannelser/markedsføringsøkonom

(Informationsside omkring surfing kommer snarest)

Kontakt:

Tlf: 72 69 70 00

Mail: campus-lv@ucn.dk

Ranum Efterskole College

Tag surfing som profilfag og bliv en del af et stærkt fællesskab

Man kan på Ranum Efterskole tage profilfaget Water-Performance, hvis man er vild med vand, og har lyst til at udfordre sig selv i forskellige sportsgrene som alle foregår på vandet. Alle kan være med, om man er nybegynder eller allerede rutineret surfer. Man vil få rig mulighed for at udfordre sig selv, og have det sjovt med sine venner. Ranum Efterskole tager i hold til Klitmøller og surfer når vejret er til det. Derudover vil man lade vind og vejr bestemme hvad vi kaster os ud i fra gang til gang

Læs mere her: https://www.ranumefterskole.dk/profilfag/waterperformance

Kontakt:

Tlf: 96 66 44 00

Mail: Kim Glerup: km@ranumefterskole.dk