DANISH SURF TOUR 2023

DE OFFICIELLE DANSKE MESTERSKABER I SURFING… OG MEGET MERE!

Kom med til de danske mesterskaber i surfing og bliv inspireret af det spirende danske surfmiljø!

Der afvikles 2 Longboard events og 3 Shortboard events. De første to Shortboard events og det første Longboard event er Open, mens det sidste er et samlet DM stop for danske surfere. Se illustrationen nederst.

DM bliver afgjort på baggrund af surfernes samlede scores over sæsonen.

DM har til formål at finde de danske mestre i de forskellige kategorier, men i lige så høj grad at give alle surfere – på tværs af alder og niveau – en mulighed for at prøve kræfter med konkurrencesurfing.

Så tilmeld dig næste event og få en fantastisk oplevelse!

Vi glæder os til at se dig!

play-sharp-fill
1
2
3
4
5
6

HER KOMMER TOUREN FORBI I 2023

STOP #1 - 20-21. MAJ - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR:

Backup: 27-28. maj

STOP #2 - 3-4. JUNI - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR:

Backup 10-11. juni + 17-18. juni

STOP #3 - 2-3 SEPTEMBER - HVIDE SANDE

EVENT SPONSOR: WATERZ

Backup 9-10. september

STOP #4 - 7-8. OKTOBER - KLITMØLLER

EVENT SPONSOR: WESTWIND KLITMØLLER

Backup 14-15. oktober

DANSK JUNIOR SURF TOUR 2023

STOP #1 - 29-30. april - KLITMØLLER

SURFKLUBBEN NASA

Backup 6-7. maj

STOP #2 - 19-20. august - LØKKEN

LØKKEN SURFKLUB

Backup 26-27. august

EVENTS

GODKENDT DANMARKSMESTERSKAB AF DANMARKS IDRÆTSFORBUND

I 2018 blev Danish Surf Tour godkendt som officielt Danmarksmesterskab (DM) af Danmarks Idrætsforbund (DIF). Den enkelte surfer samler point til hvert stop, som til det sidste stop udgør dennes placering i DM.

Selvom DM afgøres på baggrund af surfernes samlede præstationer hen over sæsonen, er det kun danske surfere, der kan deltage på det sidste stop. Det er fortsat muligt for udenlandske surfere at deltage i og vinde Danish Surf Tour Open.

…MEN STADIG EN TOUR FOR ALLE

Danish Surf Tour er for alle aldre og niveauer. Surf Touren er et event, som ønsker at favne bredt, og stræbe efter at skabe et godt og professionelt setup for konkurrencesurfing i Danmark.

Der afholdes igen i år et særskilt Junior Surf Tour for de unge under 18 – men er du under 18 og har du mod på Surf Touren også, så er der også mulighed for det!

Som I 2021 og 2022 er det sidste stop på Surf Touren kun for danske statsborgere. Målet er at endnu flere danskere over hele landet stiller op og prøver kræfter med konkurrence surfing!

Vi anbefaler, at alle som har erfaring med surfing gennem længere tid tilmelder sig det sidste stop uafhængigt af, om man har konkurrenceerfaring eller ej.

EVENT INFORMATION

 • REGISTRERING

  Registrering til et event på Danish Surf Tour foretages på www.liveheats.com/danishsurftour eller Danish Surf Tours Facebookside: www.facebook.com/danishsurftour. Der kan kun registreres til næstkommende event.

  Er du medlem sparer du 30 % på prisen – tilføjes ved check ud under “Rabatkode”.

 • PROGRAM

  Obs. Ikke for et specifikt event, men generel information. Al information og meddelelser omkring de specifikke events foregår via eventens Facebook-begivenhed.

  Torsdag før eventen: Tilmelding til eventen lukkes

  Torsdag før eventen: Officiel meddelelse omkring eventens afholdelse eller udskydelse baseret på vejrprognose for weekenden.

  Fredag før eventen: Tidspunkt og lokation for skippermeeting offentliggøres. Dertil offentliggøres heats og forventede starttidspunkt.

  På eventdagen (Lørdag):

  07:00: Skippers meeting (tidspunkt kan ændres)

  08:30: Start på konkurrence

  17:00-18:00: Konkurrencen afsluttes

  19:00-20:00: Prisceremoni

  Såfremt konkurrencen ikke kan afvikles på én dag bruges søndagen til at afvikle/færdiggøre eventen.

 • UDSKYLDELSE AF KONKURRENCE

  Såfremt vejrforholdene ikke er tilstrækkelige til afholdelse af et event udskydes det 1 uge til næstkommende weekend. Beslutning om dette afgøres torsdag før eventen.

  Hvis konkurrencen er igangsat lørdag, men vejrforhold eller konkurrencens varighed forhindrer færdiggørelse af hele konkurrencen, tages søndagen i brug, såfremt vejrforholdene egner sig til det.

  Det vurderes altid ift. vejrudsigten, om konkurrencen afholdes lørdag eller søndag, samt hvilken rækkefølge disciplinerne afvikles i.

 • DISCIPLINER

  Der konkurrences i følgende discipliner:

  • Shortboard Men
  • Shortboard Women
  • Longboard Men
  • Longboard Women

  Det er tillladt at stille op i flere discipliner.

 • SÆRLIG OM DANMARKSMESTERSKABERNE

  Danmarksmestrene afgøres på baggrund af de danske surferes samlede score i Danish Surf Tour (Rankings). Godkendelsen fra DIF indbefatter kategorierne Shortboard Men, Shortboard Women og Longboard Men og Longboard Women. Derfor vil de danske vindere af de godkendte kategorier få overrakt DIF-medaljer. Det er kun surfere med dansk statsborgerskab, som indgår i konkurrencen om DM-titlen, mens udenlandske surfere er med i konkurrencen om den samlede Danish Surf Tour-titel i alle kategorier. Vinderne af hver kategori kåres på baggrund af surfernes samlede score på baggrund af alle Surf Tourens Open stops.

 • ANTIDOPING

  Det er strengt forbudt for deltagere at benytte sig af præstationsfremmende stoffer eller være påvirket af alkohol.

  Der foretages lejlighedsvis kontrolbesøg i samarbejde med Antidoping Danmark

SAMARBEJDSPARTNERE

VIDEO OG BILLEDER

Danish Surf Tour 2019 #2

play-sharp-fill

Danish Surf Tour 2018 #4

play-sharp-fill