Robert Storm vinder bronze ved Eurosurf 2017!

Det dansk surf landshold vender hjem fra Eurosurf 2017 med Danmarks første EM-medalje nogensinde. Robert Storm kæmpede sig nemlig hele vejen til Longboard finalen og kunne dermed hænge en flot bronze-medalje omkring halsen. Stort tillykke til Robert!

I et stærkt felt af surfere fra Portugal, Whales og Irland fik Robert en stabil 2. plads i sit første heat. I runde 2 var Robert i heat med bl.a. Joao Dantas fra Portugal og Mattia Fabbri fra Italien og her måtte han se sig slået for dernæst at skulle kæmpe sig tilbage i gamet via en repercharge runde. Men i overlegen stil lykkedes det Robert at vinde site repercharge heat med en score på 10.5 og dermed den direkte vej til finalen.

En spændende finale, hvor Robert flere gange viste de fedeste hang tens og turns, var der kamp om 1. pladsen. Med en pointforskel på kun 1.43 til 2. pladsen og 3.77 til 1. pladsen kunne Robert Storm ligeså godt have stået øverst på skamlen. Joao Dantas total score blev nemlig 9.94 hvilket Robert tidligere havde overgået i sit repercharge finale heat. Men sejren gik altså til Portugiseren og Robert kan om noget være utrolig stolt af sin 3. plads ved Eurosurf 2017.

Robert Storm på vej ind fra sit repercharge heat.

Det er historisk at Danmark får metal ved et Eurosurf mesterskab og det lover godt for fremtiden. Særligt longboarding er en af de surfdiscipliner som Danmark på flere kyster har gode forhold til at udøve. Både vestkysten i Jylland og Nordkysten på Sjælland har gode forhold.

Vi glæder os til at se surf landsholdet i aktion igen i 2018 hvor bl.a. VM er i pibelinen.

Find den fulde resultatsliste fra Eurosurf 2017 her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar