Club La Santa joiner STOKED projektet!

Vi er godt tilfredse i Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) for tiden. Vi får nye samarbejdspartnere hver uge som bidrager med udviklingen af surfing, stand up paddle og white water sporten, og nu kan vi også annoncere at Club La Santa (CLS) har indgået et samarbejde med DSRF, som støtter DSRFs arbejde i både Danmark og Spanien.

Samarbejdet giver mange muligheder for både CLS og DSRF. Hvis du vil surfe hele ferien på CLS så har stedet enestående muligheder – både for nybegyndere og de mere garvede surfere og SUP’ere. Som noget nyt tilbyder CLS også SUP-fitness og SUP-Yoga, og der er yderst kompetente instruktører som altid har sikkerheden i top. Derudover tilbyder de også skoler og firmaer “pakkeløsninger” hvor man kan få teambuilding på vandet.

Hvis du prøver SUP eller Surf for første gang på CLS, så er det også nemt at forsætte træningen i DSRFs medlemsforeninger, da CLS vil kunne oplyse dig om hvor i Danmark du finder klubber som tilbyder aktiviteten.

“Vi ved at der er mange tusinde danskere som bliver præsenteret for surfing og SUP i forbindelse med en aktiv ferie sydpå. Det gælder også på Club La Santa, som tilbyder SUP under meget sikre forhold i deres aflukkede lagune. Ofte kan det dog være svært for den enkelte at finde ud af, hvor man skal dyrke aktiviteten når man vender tilbage til Danmark. I forbindelse med samarbejdet med Club La Santa vil vi være i stand til at formidle mulighederne i Danmark imens den enkelte stadig er på ferie. Ligeledes vil vi kunne sende medlemmer af DSRF afsted til varmere himmelstrøg” fortæller Michael Lindberg, projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund.

Det bliver et spændende samarbejde og vi glæder os til at byde Jer alle velkommen på vandet – både i Danmark og i Spanien.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar