En dag som går over i historiebøgerne – Surf report fra 3. stop på surf touren!

Med en prognose der sagde 1,5 meter ‘ground swell’ fra nord vest og let ‘offshore’ vind hele dagen var forventningerne til det 3. stop på surftouren skyhøje.

Foto: Thomas Kluetsch

Fredag ​​aften blev det besluttet at afvikle konkurrencen lidt nord for Fjaltring, ca. 50 km nord for Hvide Sande på vestkysten. Arrangørerne forventede at finde de bedste betingelser for afviklingen om lørdagen og det var et velkendt syn, der mødte surfere og arrangører lørdag formiddag. Så langt øjet rakte, kunne man se de store sæt af bølger komme rullende ind, og når de ramte kysten, løb rene og stærke bølger langs sandbankerne. Der var ingen tvivl om at dette skulle blive en meget speciel dag.

Foto: Thomas Kluetsch

Med dommere, deltagere og tilskuerne placeret godt 30 meter over stranden, på skråningen ved Fjaltring, var scenen sat. Klokken 8.30 blev det første heat skudt igang, og de efterfølgende 10 timer kørte konkurrence nonstop. Betingelserne blev bare bedre og bedre i løbet af dagen i takt med at tidevandet gik ud, og i finalen, var der endda flere som fangede enkelte ‘tubes’. Klokken 17.30 var konkurrencen slut og vinderne blev kåret på stranden.

Foto: Hans Agustenborg

En stor tak skal lyde til alle deltagende atleter, tilskuere og frivillige og selvfølgelig WaterZ og West Wind Nord – Hvide Sande, som agerede hovedsponsor for dette stop på den danske surf tour.

Surf Tour Crewet vil også gerne give en stor tak til 2117 OF SWEDEN tøj mærket, for at supporte touren.

Resultater:

OPEN:

 1. Mor Meluka
 2. Oliver Hartkopp
 3. Esben Raffray
 4. Lucas Bay

LADIES:

 1. Maria Andersen
 2. Andrea Rosvald
 3. Vahine Itchner
 4. Anne Sofie Borregaard

JUNIOR:

 1. Lucas Bay
 2. Marius Ågesen
 3. Leon Klütsch
 4. Oliver Vynckier

Se den samlede resultatliste for touren her.

Find flere billeder fra Thomas Klütsch. www.thomaskluetsch.com / FB-Thomas Klütsch / Instagram- thomaskluetsch

Find flere billeder fra Hans Agustenborg her og se et video edit nedenfor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar