Danmark er bedste surfnation i Skandinavien!

Med eminente resultater ved Eurosurf 2017 bliver Danmark den 7. bedste surf nation i Europa og slår dermed både Sverige og Norge.

Det var bl.a. Robert Storms bronzemedalje som var med til at sikre Danmark en flot overall placering, men også stabile resultater fra Mens og Womens Open samt bodyboarding disciplinerne gav det danske surf landshold gode point i den samlede score.

Det Danske Surf Landshold. Fra højre: Robert Storm, Hans Agustenborg (Medie), Anne Sofie Andersen, Esben Raffray, Emilie Uttrup, Christoffer Holler, Oliver Hartkopp, Christoffer Hartkopp, Hans Lindborg (Manager)

Der er ikke lang vej fra Danmark til en top 5 placering og med blot et par få bedre placeringer i Open disciplinerne vil det kunne lykkedes det danske surf landshold at komme i en top 5.

Med DSRFs optagelse i DIF pr. 1/1-2018 er der nu skabt grundlag for at arbejder endnu mere seriøst med surf landsholdet og det er derfor nu målet at få skabt endnu bedre resultater ved det kommende VM i 2018. Her bliver konkurrencen i en helt anden lige end ved Eurosurf2017 da de store surfnationer som USA, Australien, Hawaii mfl. også vil deltage. Det skræmmer dog ikke danskerne som vil forsøge at nå langt i konkurrencen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar