Idrætten er ramt, men en lempelse for SUP og surfing kan være på vej

Coronavirussen har for alvor ramt idrætten og udfordret de fællesskaber vi allesammen holder af. Som mange af jer allerede er bekendt med, så er anbefalingerne fortsat, efter statsministerens pressemøde i mandags, at holde foreningerne lukket og derved aflyse alle foreningsaktiviteter, foreløbig frem til den 10. maj 2020. Det bakker vi op om i DSRF.

I takt med at regeringen forsigtigt åbner Danmark op igen, kan udendørsidrætter, som fx SUP og surfing, dog være heldigt stillet, i den forstand, at de foregår udendørs. Der arbejdes derfor i øjeblikket på mulighederne for, at åbne op for udendørsaktiviteter, som vil kunne gennemføres i meget små grupper og på en sundhedsforsvarlig måde. Vi afventer netop nu en tilbagemelding fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) herom, og forventer at kunne komme med en udmelding inden udgangen af påsken.

Såfremt der åbnes op for udendørsidrætter, vil aktiviteterne selvfølgelig ikke kunne foregå som tidligere. I DSRF er vi derfor i gang med at udarbejde en række gode råd, som vi vil dele med jer, såfremt der åbnes op for nye muligheder.

Danish SUP Tour i Aarhus udskydes

På baggrund af myndighedernes seneste anbefalinger, har vi besluttet at udskyde Danish SUP Tour i Århus, som var planlagt til lørdag den 16. maj. Selvom der skulle være lempelser på vej for udendørsidrætter, så mener vi ikke, at det er forsvarligt allerede i midten af maj, at samle folk fra hele landet. I første omgang er eventen udskudt til efter sommeren, og vi arbejder lige nu på, at finde en ny konkret dato, som skal kunne fungere i sammenspil med forbundets andre events.

Vi holder indtil videre fast i afviklingen af Danish SUP Tour i Roskilde den 6. juni, og vil på baggrund af de løbende udmeldinger fra myndighederne vurdere mulighederne for at afvikle eventen. Vi forventer at kunne melde noget ud i starten af maj, når en række af regeringens påbud frem mod d. 10. maj skal vurderes påny.

SUP & surf instruktør kurser i nyt online format

Mange af jer har ringet og spurgt til de kommende SUP- og surf instruktørkurser. Den 21. marts aflyste vi en del kurser, og med myndighedernes seneste anbefalinger, ser det ud til at vi også må udskyde en del af vores kurser i maj måned. Vi arbejder dog lige nu på mulighederne for at afvikle kurserne i et nyt format, hvor den teoretiske del vil kunne foregå online og den praktiske del vil kunne blive afviklet på et senere tidspunkt. I vil høre mere herom snarest. For nuværende er følgende kurser, udover de tidligere oplyste kurser, aflyst:

25.-26. april: DSRF SUP Instruktør 1, Roskilde (AFLYST)
25.-26. april: DSRF Surf Instruktør 1, Ålsgårde (AFLYST)
25.-26. april: DSRF SUP Instruktør 1, Skåstrup (AFLYST)
2.-3. maj: DSRF SUP Instruktør 1, Aarhus (AFLYST)
9.-10. maj: DSRF SUP Instruktør 1, Silkeborg (AFLYST)
9.-10. maj: DSRF SUP Instruktør 1, Vordingborg (AFLYST)

For alle kurser gælder det, at tilmeldte kan få refunderet deres betaling. Vi opfordre dog til i første omgang, at afvente et eventuelt nyt format, som vil give mulighed for, en gennemførsel af kurserne på anden vis. Det vil lette administrationen i forbundet, og vi håber på jeres forståelse.

Pas på jer selv og hinanden – på afstand.

Aloha
Dansk Surf & Rafting Forbund

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar