Surfklubben NASA bydes velkommen i DSRF!

Danmarks største og mest anerkendte surf klub, North Atlantic Surfing Association (NASA), er nu blevet optaget som medlem af Dansk Surf & Rafting Forbund.

NASA har igennem klubbens mere end 10 års eksistens været altafgørende for udviklingen af surfing i Danmark. Klubben har mange dedikerede surfere og ressourcestærke personer, som i mange år har været med til at danne ramme for konkurrencer, surfcamps, udvikling af surfaktiviteter for ungdommen, skolesamarbejde og verdensklasse atleter.

DSRF er glade for at kunne byde NASA velkommen i forbundet og glæder sig til et stærkt samarbejde med henblik på udviklingen af surfing i Danmark. Jakob Færch, formand i DSRF fortæller:

”Vi glæder os til et tæt samarbejde med NASA som er en vigtig brik i udviklingen af surfing i Danmark. I 2013 har vi allerede samarbejdet med NASA om afvikling af ISA Surf og SUP instruktørkurser i Klitmøller. NASA vil endvidere være stærkt involveret i planlægningen og afviklingen af DSRF Surf udtagelsesmesterskabet den 23. juni, med henblik på at stille landshold til ESF EM surf  2013 på Azorerne i september, og afviklingen af DSRF DM SUP Wave og DM SUP Technical og Longdistance race, der fungerer som udtagelsesevents til ISA VM i 2014. Vi ser NASA’s engagement som en anerkendelse af, at Dansk Surf & Rafting Forbund er på vej i den rigtige retning, og at der er skabt en solid platform for udviklingen af surfing sporten i Danmark.”

NASA har hjemstavn i Klitmøller, også bedre kendt som Cold Hawaii, og har derved adgang til et af Europas bedste surfspots. Klubben har ca. 200 medlemmer, hvor af mange dyrker surfing og/eller stand up paddle surfing.

Se mere om NASA på klubbens hjemmeside: Cold Hawaii

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar