Recap på årets Surf Tour 2015

Af Kasper Brix, DM Surf Tour Manager

Det har været et helt vildt fantastisk surf år og med 4 ud af 4 gennemførte surf konkurrencer under årets Surf Tour kan man ikke ønske sig mere som afvikler.

I en ellers meget svær og uforudsigelig sportsgren som surfing ramte vi i år plet med de fastlagte datoer og med en relativ god vejrudsigt for hvert event. Lokationen vides aldrig rigtig før dagen hvorpå konkurrencen skal afvikles og vejrudsigten kan skifte konstant i løbet af en uge. Det gør det svært at organisere surf konkurrencer, men vi havde heldet med os i år på DM Surf Touren 2015.

Fra Heavy Agger

Fra Heavy Agger. /Photo: Gjerluff

Der har været en enorm flot deltagelse i og udenfor konkurrencerne og på næsten alle stops har vi haft mellem 40-50 deltagende surfere til de 4 kategorier; Mens, Womens, Juniors og Longboard. Det lykkedes os i år, at gennemføre DM Surf Touren som vi havde håbet på da vi startede op sidste år i 2014. Ved at placere konkurrencerne i tilknytning til andre begivenheder som fx Cold Hawaii Film Festival, store brands som Lakor, Danmarks største vandsportsevent WaterZ og ikke mindst Danmarks største surf butik og surfskole, West Wind (grundlægger af Heavy Agger), har touren i år virkelig bevist, at det at arbejde sammen om tingene og skabe events i fællesskab giver de bedst tænkelige resultater.

Fra Hvide Sande

Oliver Hartkopp, Hvide Sande.

DSRF er et specialforbund og vi har i år primært koncentreret os om rammerne for konkurrencedelen, og derved ladet andre håndtere festlighederne omkring konkurrencen såvel om dagen som om aftenen. På denne måde er der flere hænder involveret i afviklingen og sammen gør vi alle konkurrencerne unikke og sjove at være med til.

Vi kan på ingen måde afvikle en Surf Tour som den vi har haft i år uden alle de frivillige, der har hjulpet til ved de forskellige events – EN STOR TAK TIL ALLE JER!

Hvis du vil læse mere om de forskellige events vi har afviklet i år så find nyhederne her på sitet eller gå ind på DM Surf Tour facebook siden, hvor du også finder billeder, resultater mv.

Vi glæder os rigtig meget til et nyt konkurrence år i 2016 og hvis du har lyst til at bidrage høre vi meget gerne fra dig. Kontakt DSRF her.

11233580_843001345773917_6740102319063573997_o

Vinderne ved Lakor Pibemasters

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar