Dansk Surf & Rafting Forbund og Apollo Sports styrker surf og SUP sporten i et nyt partnerskab

Surf og SUP sporten er blevet en af danskernes foretrukne vandsportsgrene og de nyeste undersøgelser af danskernes motionsvaner fra 2021 peger på, at hele 175.000 danskere har surf og SUP som deres foretrukne aktiviteter.

Mange danskere søger mod vandet når de skal være aktive og særligt covid-19 pandemien har fået mange danskere til at opsøge vandsport, hvor eksempelvis salget af SUP boards er eksploderet.

Vi ser for tiden en kæmpe interesse for surf og SUP sporten og sammen med mere end 80 foreninger, kommercielle surfskoler og et stort selvorganiseret miljø arbejder vi alle sammen hver dag for at give endnu flere danskere muligheden for, at få gode oplevelser på vandet, siger Michael Lindberg, sekretariatschef i DSRF.

Den positive udvikling indenfor surf og SUP sporten har man også oplevet hos Apollo Sports, som har stort fokus på, at tilbyde danskerne vandsportsrejser bl.a. til deres Playitas Resorts på Fuertaventura. Derfor har DSRF og Apollo Sports også valgt at indgå et partnerskab, som skal være med til at give endnu flere danskere muligheden for at komme på vandet.

Vi har haft en ambition om at finde dedikerede partnere som, ligesom os, har fokus på at give flere danskere muligheden for at opleve glæden og sundheden ved at være aktive på og i vandet, og som ikke mindst ville være med til at udbrede kendskabet til surf og SUP sporten. I den sammenhæng lå et samarbejde med Apollo Sports lige til højrebenet og vi glæder os utrolig meget til at skabe en masse fælles tiltag på vores mange events, fortæller Morten Mørup, event- og partnerskabsmanager i DSRF.

Glenn Bisgaard, chef for Apollo Danmark, er også begejstret for det nye samarbejde.

I takt med at vi åbner flere Apollo Sports resorts, faktisk åbner vi vort 9. i maj måned på den græske ø Limnos, og at vi samtidig også oplever en stor interesse for surf og SUP aktiviteter på rejsemålene, kunne vi ikke finde et bedre match for os end DSRF. Vi glæder os til at være med omkring årets mange events i Danmark. Vi ser også meget frem til at komme rundt i landet og besøge de mange med en passion for surf og SUP, og få os en god snak om sporten og naturligvis muligheden for at dyrke den på et af vores Apollo Sports resorts på en træningslejr eller ferie, siger Glenn Bisgaard.

SUP landsholdsatlet har testet forholdende på Playitas Resort

Til at kickstarte partnerskabet havde DSRF og Apollo Sports inviteret den dygtige SUP landsholdsatlet, Christian Andersen, til Playitas for at teste de gode forhold.

Playitas har nogle ret fede forhold. Der er gode træningsforhold for alle sportsgrene og for SUP og surf er der både stille og roligt vand til nybegyndere, bølger til de mere erfarne og bare en virkelige flot natur med spændende klipper og bjerge i baggrunden. Surfspottet La Pared er mere teknisk med flere bølger og det giver super gode træningsforhold og mere action hvis man er til den slags, fortæller Christian Andersen.

Hvis du vil se hvordan det gik Christian da han besøgte Fuertaventura kan du se en video fra hans besøg her.

Mød Apollo Sports og DSRF på SUP og surf events i Danmark

DSRF afvikler ca. 15 events om året og første event, hvor man kan opleve Apollo Sports og DSRF sammen er til Danish SUP Tour i Odense d. 23. April, hvor der både vil være en kort rute til dem der vil hygge og en længere distance til dem der vil race og have fart på for at vinde. Her kan du bl.a. også opleve Christian Andersen, som helt sikkert vil gå efter sejren.

Du kan se mere om Odense eventen og tilmelde dig her: www.sportstiming.dk/event/10443

På DSRFs hjemmeside kan du desuden se en oversigt over de mange andre spændende SUP og surf events som i 2022 bl.a. gæster Aarhus, Stevns, Ishøj, Klitmøller, Hvide Sande, Løkken, Aalborg m.v.: https://surfsup.dk/events2/

Kontaktinformation:

Morten Mørup
DSRF / Event & Partnerskaber
Mail: morten@dsrf.dk / Mobil: 2827 0224

Glenn Bisgaaard
Apollo Rejser / Landechef
Mail: glenn.bisgaard@apollorejser.dk  / Mobil: 2220 1325

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar