Danske unge SUP kometer var også til World Cup i Tyskland!

Alle-3

Fra venstre: Lucas Bay, Christian Andersen & Conrad Bay

De danske SUP juniorer var stærkt repræsenteret ved World Cup stævnet i Tyskland og viste god figur.

Christian Andersen (15), Conrad Bay (13) og Lucas Bay (13) repræsenterede Danmark ved Merceds-Benz SUP World Cup stævnet i Tyskland. Det unge team var ”head-on” med verdens-eliten, herunder vores egen Casper Steinfath, som fortsat rangerer som nr. 1 på verdensranglisten, efter weekendens World Cup.

Christian sprint 1

Christian Andersen aka Polar Bear

Christian og Conrad var begge til start i Pro feltet, henholdsvis sprint og langdistance, imens Lucas stillede op i amatør rækken og i kidsrace. Alle tre leverede gode resultater og vidner om, at vi på junior niveau har nogle lovende atleter som forhåbentlig, når tid er, kan blande sig helt oppe i toppen.

Christian opnåede det bedste resultat med en meget flot placering midt i Pro feltet og Conrad modtog en pris for at være den yngste atlet i profeltet.

Conrad sprint 1

Conrad Bay

INFO: Watermanleague som står bag World Cup’en valgte at hædre henholdsvist den yngste og den ældste atlet i Pro rækken. Aldersforskellen på 47 år viser med al tydelighed, at stand up paddling kan dyrkes af unge som ældre – selv på elite niveau.

Screen-Shot-2016-06-26-at-3.34.32-PM

Lucas sprint 3

Lucas Bay

Christian sprint 2

Christian Andersen

Lucas sprint 1

Lucas Bay

Conrad sprint 1

Conrad Bay

Christian longdistance 1

Christian Andersen

Lucas longdistance 1

Lucas Bay

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar