Surf & SUP Danmark søger en erfaren, struktureret og ambitiøs projektleder som med et stærkt og kompetent team kan eksekvere internationale stand up paddle (SUP) events

Download også stillingsopslaget her.

Brænder du for at skabe meningsfulde og ekstraordinære sportsoplevelser og er du samtidig en hammer dygtig og struktureret projektleder der kan have mange bolde i luften og arbejde med skarpe deadlines? Så er du måske vores nye projektleder, som skal stå i spidsen for planlægningen og afvikling af internationale SUP events.

Surf & SUP Danmark udvikler og organiserer surf og SUP sporten i Danmark og har ca. 75 foreninger og +4.500 medlemmer på landsplan. Forbundet afvikler 15 større surf og SUP events om året og de mange events er en stor del af forbundets signatur. I 2021 lancerede forbundet en ny international eventstrategi og siden hen er det lykkes forbundet, at afvikle to succesfulde internationale SUP events: Eurotour i 2021 og  Europamesterskabet i 2022. Forbundet arbejder nu frem mod ’diamanten’ i den internationale eventstrategi, nemlig et Verdensmesterskab i SUP, som vil skulle afvikles i samarbejde med International Surfing Association (ISA).

Målet er at afvikle det største verdensmesterskab nogensinde med +60 nationer og +350 atleter. Foruden arbejdet med den sportslige afvikling af VM’et skal du også arbejde med et stort breddeaktiveringsprogram samt afviklingen af ”Copenhagen SUP Crossing” (bredde SUP event), hvor målet er at skabe en tilbagevendende international bredde event under en ny festival med arbejdstitlen ”Copenhagen City Paddle Festival”.

Dine opgaver
Som projektleder vil du få det overordnede ansvar for at planlægge, organisere og afvikle internationale SUP events. Du vil have et team bestående af en eventkonsulent, en kommunikationskonsulent og en pressechef, som ansættes på fuldtid gradvist frem mod en event. Du vil desuden skulle arbejde tæt sammen med andre ansatte i ISA og Surf & SUP Danmark.

Dine kerneopgaver bliver at strukturere, udvikle og detailplanlægge alle aktiviteter i forbindelse med verdensmesterskabet og derfor bliver en solid og ambitiøs projektstyring din nøgle til succes. Du skal i dit arbejde udarbejde og søge tilladelser, samarbejde og kommunikere med mange interesseorganisationer, offentlige myndigheder, partnere m.v. ligesom at du skal kunne håndtere budgetter, logistik og skarpe deadlines. Sammen med event- og kommunikationskonsulenten skal du desuden rekruttere og engagere frivillige, udvikle en marketing- og branding plan samt sikre afviklingen af ”Copenhagen SUP Crossing”, ”Copenhagen City Paddle Festival” og ”Copenhagen Sustainable Street” som alt sammen er en del af succeskriterierne for eventen.

Hvad lægger vi vægt på?
Det er helt afgørende, at du er en stærk projektleder, at du kan holde hovedet koldt når det går stærkt og at du sætter en dyd i at overholde deadlines. Vi vil i vores betragtning af ansøgere særligt lægge vægt på at: 

  • Du er yderst struktureret, detaljeorienteret og dygtig til at skabe et stort overblik for både dig selv og andre.
  • Du har erfaring med projektstyring og er god til at eksekvere og uddelegere opgaver.
  • Du har erfaring med at designe og afvikle events og større arrangementer – gerne indenfor sport og kultur.
  • Du trives når du arbejder i et team som både stiller krav til, at du er løsningsorienteret og er dygtig til at skabe og indgå i nye relationer.
  • Du er kreativ og skarp til at udvikle og implementere koncepter og idéer.
  • Du har erfaring med partner og sponsor arbejde.
  • Det er en fordel at du har ledelseserfaring
  • Det er en fordel at du har erfaring med at samarbejde med offentlige myndigheder.

Hvad kan vi tilbyde?
Et inspirerende og udfordrende job i et dynamisk og innovativt idrætsforbund, hvor du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og frivillige ildsjæle. Vi tilbyder en unik stilling, hvor du får et stort ansvar og mulighed for at efterprøve dine spændende idéer. Du får et arbejde med høj kompleksitet og du vil være i dialog med mange spændende samarbejdspartnere.

Vi går op i at drive et sundt og bæredygtigt arbejdsmiljø med fokus på at skabe de bedst tænkelige rammer for medarbejderne. Vi arbejder med tillid og høj fleksibilitet som nogle af de vigtigste elementer i vores arbejde.

Der vil være tale om en projektansættelse på fuldtid t.o.m. 1. nov. 2024, med mulighed for forlængelse.  Du vil af goder bl.a. få fri adgang til træningscenter i Idrættens Hus (Brøndby) og fri telefon.

Praktisk information & ansøgningsfrist
Din primære arbejdsplads vil være Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2650 Brøndby. Ansøgning, CV og andre bilag sendes senest mandag d. 12. juni 2023 kl. 12:00 til michael@surfsup.dk. Samtaler forventes afholdt fredag d. 16. juni 2023 med ansættelse hurtigst muligt, senest 1. august 2023.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte sekretariatschef, Michael Lindberg, på michael@surfsup.dk eller tlf.: 25 14 20 68.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar