Femte Verdensmesterskab til Casper Steinfath!

Casper Steinfath er 5 x Verdensmester med nykåringen som APP-Sprint Verdensmester!

Vild, vild dag i Paris til APP World Tour-finalen. Allerede da Casper Steinfath vandt sit første race, kunne han lade sig hylde som APP sprint-verdensmester.

– Jeg har drømt om det her fra årets start og har ændret min strategi for at vinde det her sprint-mesterskab. Jeg er helt oppe at flyve lige nu, og noget af det største, jeg har oplevet. Det er så fedt, siger Casper Steinfath.

Men missionen var langt fra afsluttet med dette femte mesterskab siden 2013. En første- eller andenplads ville sende ham i langdistancen på Seinen søndag med et stort forspring til Arthur Arutkin fra Frankrig, så vinder af den samlede World Tour pludselig blev en mulighed.

En sejr i sprinten ville sikre ham titlen, så presset var næsten umenneskeligt enormt, da han stod overfor Connor Baxter. De to batlede om føringen, men til sidst trak Baxter fra og vandt med en enkelt boardlængde.

– Jeg er lidt målløs. Jeg føler, at det hele er slut – men alligevel kan jeg lægge flødeskum på toppen af kagen med endnu et VM, som jeg slet ikke har drømt om. Det er en bare en drøm, der bliver vildere og bedre, siger Casper Steinfath.

Andenpladsen åbner for en World Tour-afslutning på Seinen søndag morgen, der er forbudt for børn:

Hvis han bliver nummer seks eller bedre, er han sikker på at blive samlet verdensmester for første gang i karrieren. Hvis Arthur Aruktin bliver toer eller dårligere på Seinen, er Steinfath også sikker på at blive verdensmester.

For Christian Andersen blev det også en sjov dag i poolen i Paris. Han nåede til kvartfinalen, hvor han tabte med sølle syv centimeter til den senere tre’er, Danny Ching fra USA. Et superflot resultat af den nybagte junior-verdensmester.

Søndag får Polarbear en meget vigtig rolle: Han skal være Caspers wingman og hjælpe ham igennem de 14 kilometer i en kraftig vind.

Vi tror på det danske makkerpar går efter den store pakke.

Følg med live på Casper Steinfaths Facebook-side APP sender først en forskudt live, når det hele er overstået.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar