Capio fortsætter det positive samarbejde omkring fysioterapeutisk og lægefaglig ekspertise til de danske surf og SUP landshold

Surf & SUP Danmark og Capio fortsætter samarbejdet i 2023 om fortsat, at skabe gode rammer og vilkår for de bedste danske surf & SUP atleter. Det vil tilsvarende fortsat være muligt for forbundets almene medlemmer, at få adgang til fysioterapeutiske ydelser specifikt målrettet surf og SUP sporten. Disse ydelser tilbydes på Capio Gildhøj, som er beliggende i Brøndby.

Capio har stor erfaring med forebyggelse og genoptræning i sportens verden og på Capio Gildhøj er den tidligere konkurrencesurfer, Reimer Skov Hansen, ansat som fysioterapeut. Reimer har selv været aktiv surfer i 35 år, hvilket bl.a. bragte ham til VM i Californien tilbage i 1996 som den første dansker nogensinde. Derudover har han mere end 20 års erfaring med forebyggelse og genoptræning af sportsskader.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de danske surfere og dele endnu mere ud af mine erfaringer og tilgang til træning og forebyggelse. Det er rigtig spændende at kunne bidrage til en sport der fortsat er i stor udvikling, fortæller Reimer Skov Hansen, fysioterapeut på Capio Gildhøj.

Samarbejdet mellem Capio og Surf & SUP Danmark arbejder i to spor. Dels vil der for de bedste atleter være adgang til screeninger og behandlinger mens medlemmer i foreningerne kan få adgang til en række fysioterapeutiske og lægefaglige ydelser til særlige priser på alle Capios hospitaler i Danmark.  Derudover vil Reimer Skov Hansen blive aktiveret i en række camp- og eventaktiviteter som arrangeres af Surf & SUP Danmark.

Vi er rigtig glade for at det er lykkes at fortsætte samarbejdet med Capio. Det betyder meget for os og vores atleter, at de fageksperter vi anvender har en forståelse og et stort kendskab til vores sport og de fysiske krav der stilles til atleterne. Vi har et ansvar for at passe godt på vores atleter og i øvrigt alle andre der dyrker surf og SUP sporten og dermed også forbygge potentielle skader med den rette træning. Capio er anerkendte i sportens verden med dygtige specialister indenfor træning og forebyggelse, og derfor giver det rigtig god mening at fortsætte samarbejdet, siger Michael Lindberg, sekretariatschef i Surf & SUP Danmark.

I 2022 udarbejdede Capio og Surf & SUP Danmark mere end 40 træningsøvelser som er tilgængelige for alle forbundets medlemmer. Aftalen med Gildhøj løber i 2023 hvorefter parterne har en gensidig forventning om at genforhandle en ny aftale for 2024.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar