Kanon stemning ved SUP Flat Water DM 2013

Stemningen var helt i top da 40 udøvere stillede op til DM i SUP Flat Water 2013 i kategorierne: Open Men, Open Women, Masters, Youngsters og Kids, lørdag d. 5. august.

Efter de sidste tilmeldinger var dumpet ind kl. 9.30 blev der afholdt racemeeting for de mange fremmødte og ca. 10.15 gik starten på første heats. Arrangørerne have lavet en udfordrende og spektakulær bane med 4 “right-buoy turns”, 2 “left-buoy turns” og en tur igennem det Venedig lignende boligområde i Sydhavnen. Sidstnævnte gjorde bl.a. at udøveren kunne opleve tilskuere hele vejen rundt på banen som talte 1020 meter.

Starten foregik liggende på udøverens raceboard med næsen pegende fremad fra havnekajen og en hjælper til at holde bagenden af boardet – måske en potentiel racestart form hvis SUP sporten på sigt går hele vejen til OL.

I Open Men kategorie blev der afviklet indledende heats, efterfulgt af 2 semifinaler og en finale. Kvinderne konkurrerede i første heat om valg af startposition inden finaleheatet, hvilket også var tilfældet for Masters. Youngsters og Kids blev afviklet som finaler i første gennemløb.

Se det samlede resultat fra DM her.

Dansk Surf & Rafting Forbund arrangerede DM i samarbejde med Rafting Club Copenhagen og SUP Copenhagen. En stor tak skal lyde til Rip’n Snap som fik skudt nogle fede billeder på dagen – se nedenfor.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar