DANISH ENDURANCE indgår nyt strategisk samarbejde med Surf & SUP Danmark

Både globalt og i Danmark er der en kraftig stigende interesse for at være aktiv i, på og omkring vandet og derfor udvider DANISH ENDURANCE nu porteføljen af sportsgrene, som understøttes af virksomhedens alsidige performance produkter.

Gennem et nyt 2-årigt strategisk samarbejde med Surf & SUP Danmark, som er olympisk forbund for surf og stand up paddle (SUP) sporten i Danmark, ønsker DANISH ENDURANCE at sætte sit præg på sportswear produkter blandt aktive mænd og kvinder indenfor vandsport.

Jeg er glad for at kunne offentliggøre vores nye partnerskab med Surf & SUP Danmark, der omfavner vores fælles værdier omkring fantastiske naturoplevelser, bæredygtighed og kærlighed til havet. Udholdenhedssport som surfing og stand-up paddle tilfredsstiller sindet og udfordrer grænser. Vores engagement i bæredygtighed vokser støt, og vi er glade for at se de samme bestræbelser hos Surf & SUP Denmark, siger Nicolaj Due, administrerende direktør og stifter af DANISH ENDURANCE.

Det bliver i første omgang forbundets landsholdsatleter der skal teste og iklædes DANISH ENDURANCE performance- og casual sportswear produkter ved kommende træningslejre, Europamesterskaber og Verdensmesterskaber. Produkterne er specifikt udvalgt og tilpasset landsholdsatleterne og hos Surf & SUP Danmark ser man også frem til samarbejdet:

Vi glæder os rigtig meget til dette spændende samarbejde med DANISH ENDURANCE. Brandet er født ud af lysten til at optimere performance og være aktiv i naturen, men har samtidig fokus på at skabe bæredygtige produkter af høj kvalitet og ikke mindst en sund forretning, hvilket matcher mange af vores værdier i Surf & SUP Danmark. For vores atleter vil samarbejdet med DANISH ENDURANCE desuden bidrage stærkt til den fællesskabsfølelse og teamspirit vi ønsker at arbejde med omkring vores landshold og vi håber derfor på et mangeårigt godt samarbejde med DANISH ENDURANCE, siger Michael Lindberg, sekretariatschef i Surf & SUP Danmark.

DANISH ENDURANCE er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 2013 af de to brødre Nicolaj og Christoffer. Mærket betjener kunder over hele verden og havde alene i 2022 mere end 2 millioner kunder.

Aftalen mellem DANISH ENDURANCE og Surf & SUP Danmark løber til og med d. 1. juli 2025.

For mere information kontakt venligst:

Surf & SUP Danmark – Sekretariatschef, Michael Lindberg: michael@surfsup.dk

DANISH ENDURANCE – Head of Content & Branding, Anne Elman Clausen: ac@waternlife.com

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar