2019 Men’s World Champion: Casper Steinfath!

Det lykkedes! Casper Steinfath er ny APP overall Verdensmester!

Endnu en vild dag er overstået i Paris, hvor Casper Steinfath lod sig hylde som den ultimative Verdensmester ved dette års sidste stop på APP world touren! Igennem hele 2019 har han kæmpet hårdt for at opnå titlen som verdenmester i sprint. Det lykkedes allerede lørdag eftermiddag.

Hvad der ikke var planlagt ved sæsonstart viste sig så før det sidste stop på APP touren, at være en mulighed: at vinde titlen som den ultimative overall verdensmester på tværs af alle SUP race disciplinerne på APP world touren.

Foto af: APP World Tour

I langdistance racet skulle Casper således opnå minimum en 6. plads såfremt Arthur Arutkin fra Frankrig skulle gå hen og vinde racet. Arthur vandt netop sidste års APP stop i Paris og var derfor en oplagt kandidat til 1.pladsen. Casper kæmpede sig igennem et hårdt og koldt langdistance race med den anden nykårede danske Junior Verdensmester, Christian Andersen, som wingman. Og med Arthur ude af top 10 placeringen det meste af racet, så kunne Casper sikre sig titlen som overall Verdensmester.

Et lykkeligt dansk crew! Foto: APP World Tour

Også Christian Andersen gjorde det flot på dagen og sluttede på en fortjent 10. plads i racet. Et tegn på at Christian har bagagen fyldt med selvtillid efter at han for nylig blev Junior Verdensmester ved VM i El Salvador. Danmark har dermed to af verdens bedste stand up padlere!

Vi forventer flere reaktioner fra de to herrer når de er landet fra rusen af sejr!

Intens spænding mellem Arthur Arutkin og Casper Steinfath før det sidste stop på APP World Touren i Paris. Foto: APP World Tour

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar