DSRF Event Kalender 2017!

Vi har over de seneste par dage offentliggjort en række af DSRF events for 2017 – men nu er den endelige kalender klar med hele 26 top sprøde events for sæson 2017! Se den fulde kalender her.

De mange events vil aldrig lykkedes uden et vanvittigt stort stykke arbejde fra både top-kompetente ildsjæle og veletablerede foreninger – så først og fremmest skal vi kaste en stor tak i retningen af de mange som er involveret i planlægning og afvikling af DSRF events i 2017.

Vi introducere i år hele 3 nye event koncepter og har derudover foretaget små justeringer i de eksisterende tours. De nye events er:

SUP Surf Tour (3 events)
Danish Longboard Tour (4 events)
Danish White Water Tour (3 events)

Herudover er Open SUP Touren og Bump Division blevet nedjusteret til hver især at indholde 4 events.

Foruden de mange sanktionerede DSRF events vil der også i 2017, i relation til ISA VM SUP & Paddleboarding 2017, blive afviklet 6-8 lokale events på ‘kanten’ (KANT) af Danmarks kyster og i ‘centrum’ (RUM) af Danmarks største byer.

Disse folkelige KANTRUM events har til formål at få helt nye ud på vandet og prøve SUP sporten. Hovedtemaet er derfor leg, sjov og gode oplevelser på vandet.

Kulminationen på KANTRUM events sker i København d. 1. september på åbningsdagen for ISA VM SUP & Paddleboarding 2017. Her vil vi forsøge at slå det nuværende største SUP race i verden, Paris Crossing, med et rekreativt SUP race i hjertet af København med forhåbentlig op imod 700 deltagere. Vi håber selvfølgelig at du også vil være med

I det nye år præsentere vi mere omkring KANTRUM.

Vi glæder os til et forrygende år 2017!

Dansk Surf & Rafting Forbund

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar