En positiv og lærerig oplevelse i Klitmøller!

ISA instruktør kursus #2 i regi af DSRF blev i dagene fra d. 6. – 8. maj afholdt i Klitmøller. Kurset var et kombineret Surf og SUP surf Level 1 instruktør kursus. Følgende deltog på kurset:

Amine Bouizgaren Rafting Club Copenhagen
Anders Hvass Cold Hawaii Surf Camp
Annette Carsing Surfklubben NASA
David Kristensen Westwind Klitmøller
Hans Lindborg Surfklubben NASA
Jacob N. Pederson
Julie Kornum SKIW Windsurfing Club
Mads Halse Surfwave Aarhus
Mor Meluka Cold Hawaii Surf Camp
Palle Jensen Aalsgaarde Surf- og Sejlklub
Rasmus Fejerskov Westwind Klitmøller
Vahine Itchner Cold Hawaii Surf Camp

De 12 deltagere mødtes hver morgen kl. 9.00 i Hummerhuset, hvor første del af dagens program var teorigennemgang. Efter en middagspause blev der testet surfskills på vandet, hvorefter der sidst på dagen var opsamling og evaluering af dagens teoriforløb og surf samt kort introduktion til den næste dags arbejde.

Væsentlige elementer i kurset var bl.a. sikkerhed på vandet, analyse af det valgte vandspot til lektionen, de forskellige surfskills, udstyr til begyndere, læringsstile i forhold til elever på en surfskole, samt hvordan man giver positiv feedback.

Kurset blev afviklet med en god balance af teori og praktiske opgaver/øvelser på vandet.

Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse, hvor der blev åbnet op for muligheden for i tre hele dage, at diskutere undervisningsstrategier i såvel surfskills, udstyr samt sikkerhed på vandet.

Kurset blev afviklet i samarbejde med Andy Joyce fra Bournemouth, Course Presenter ved International Surfing Association (ISA).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar