DSRF søger en dygtig projektkonsulent

Vil du være med til at skrive dansk idrætshistorie og er du ambitiøs, udviklingsorienteret og vedholdende? Så er du måske DSRFs nye projektkonsulent.

I forlængelse af surf (shortboard) sportens entré på OL-programmet i Tokyo2020 er DSRF blevet optaget i Danmarks Idrætsforbund (DIF) som det 62. specialidrætsforbund. Som en del af DSRFs strategi for udviklingen af sporten på både bredde-, talent- og eliteniveau, har forbundet brug for en dygtig projektkonsulent, som brænder for at skabe gode rammer for udvikling af bredde-, talent- og elitesurfing i Danmark. DSRF skal over de næste 4 år udvikle talent- og elitemiljøet i Danmark, skabe vækst og større og stærkere klubber samt styrke DSRF som organisation.

Projektkonsulenten skal udvikle nye koncepter og igangsætte initiativer for talent- og elitemiljøer i Danmark. Ligeledes skal der udvikles relevante tilbud til foreninger og andre organisationstyper, som vil skabe en fortsat vækst indenfor surf sporten på nationalt plan. DSRF skal samtidig styrkes som organisation og projektkonsulenten vil derfor også skulle indgå i det strategiske og organisatoriske arbejde omkring DSRF samt løse en række administrative, event- og kommunikationsorienterede arbejdsopgaver.

Se og download stillingsopslaget her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar