Utroligt: Casper Steinfath krydser Skagerrak!

Casper Steinfath har skrevet sensationel idrætshistorie!

Viking Crossing 2.0, som Casper har navngivet sit projekt, blev en kæmpe succes. Omkring kl. 19.45 søndag aften d. 18. marts havde Casper Steinfath tilbagelagt 137 km. og stået op på sit board i 18,5 time for at opnå sit livs drøm: krydsningen af Skagerrak på et SUP board, fra Hirtshals til Kristiansand. Træt, slidt og på kanten til at give op kunne Casper løfte padlen over hovedet som et bevis på at det umulige er muligt.

Casper Steinfath under træning om til Viking Crossing 2.0. Foto: Fredrik Clement

Han er stået op kl. 3 om natten og har trænet i mørket i flere måneder, for at imødekomme nogle af de fejl han mener var årsagen til at Viking Crossing 1.0 i 2017 ikke lykkedes. I over én måned stod han også standby på at Skagerrak (læs: Moder Natur) ville levere en 24-timers vejrmæssig stabil åbning for at det ville kunne lykkedes.

På vej over Skagerrak som på dagen viste sig fra sin fineste side. Foto: Hans Høite Augustenborg

Igennem hele dagen var der en massiv mediedækning af Caspers bedrift. TV2 sendte live flere gange i løbet af dagen og nyheden om at den unge knægt fra Klitmøller var igang med at krydse et af de mest uforudsigelige farvande i verden, kom vidt omkring på mange nationale og internationale medier. For eksempelvis er live-stream videoen hvor Casper kommer i mål i Kristiansand blevet vist mere end 70.000 gange. Du kan se den her: https://www.facebook.com/Caspersteinfath/

Casper tager sig en velfortjent pause midt i Skagerrak. Hans arbejdscyklus var 45 min. arbejde efterfulgt at 5 min. pause. Foto: Hans Høite Augustenborg

Vi ønsker Casper et STORT TILLYKKE med sit nok hidtil vildeste og hårdeste projekt – så må vi se hvad der ligger gemt af nye tiltag engang ude i fremtiden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar