Bump Division 2016

Dansk Surf & Rafting Forbund introducere i år en helt ny SUP event serie, som har et primært fokus på at skabe fede downwind oplevelser for SUP udøverne i Danmark.

Se den officielle side for Bump Division her.

Det er de to dygtige SUP’ere og ildsjæle, Niels Lønborg og Mads Ring, som har udviklet konceptet for Bump Divisions og som det ser ud lige nu vil 6 forskellige races indgå i serien i 2016.

“Vi synes der manglede noget som forankrede surfdelen i SUP-racing. Downwind SUP er open water surfing. Konceptet for Bump Division er low-key og det handler mest af alt om at samle alle med lysten til surf og få nogle super fede oplevelser sammen” siger Niels Lønborg.

De første to races i Bump Division 2016 er races som også er en del af DSRF Open SUP Tour og SUP udøvere kan således allerede her få en snært af hvad Bump Division har at byde på. De andre events i division er en kombination af helt nye events og andre “eksisterende” events som har været afviklet tidligere. Divisionen er således ikke en isoleret eventserie med udelukkende selvstændige events. Bump Division zapper ind i andre events og også events som ikke er arrangeret af DSRF.

Christian Andersen under Fjord X-ing 2015 i Hvide Sande. Foto: Cold Hawaii Photography

Christian Andersen under Fjord X-ing 2015 i Hvide Sande. Foto: Cold Hawaii Photography

“Bumb Division formattet er meget inspireret af DSRF Open SUP Tour. Det gælder om at score de absolut bedste forhold ved, at have åbne weekender og en fleksibel geografisk lokation. Danmark tilbyder verdens-klasse, men stadig uudforsket downwind-strækninger. Bumb Division kan inspirere og afmystificere Downwind SUP’ing i DK og vise at SUP-racing er andet end ren muskelkraft og udholdenhed. Vi håber at initiativet også kan tiltrække watermen fra andre grene såsom Prone, OC-1, Surfski og ikke mindst alm. Surfing” fortæller Mads Ring.

Det nye tiltag øger mængden af danske SUP races i DSRFs kalender og det glæder DSRF at der nu er endnu mere aktivitet på vej:

“Det er super fedt at se miljøet tage initiativ og ejerskab for udvikling af sporten. Vi er meget opmærksomme på at DSRF skal være medlemmernes forbund og derved ønsker vi også at facilitere en platform hvor alt er muligt. Jeg glæder mig meget til at følge den nye SUP division og er spændt på at se hvem der kan claime titlen som Danmarks bedste downwind udøver” siger Michael Lindberg, projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund

Hop direkte ind på den officielle side for Bump Division og find al relevant information, datoer, tilmelding mv.

Du kan også se alle Bump Division events i DSRFs eventkalender.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar