DSRF Årsmøde 2016

Når det danske stand up paddle miljø mødes til Danmarksmesterskaberne i SUP Flatwater på Fanø i weekenden den 4.-5. juni er det samtidig anledningen til afholdelse af DSRF Årsmøde 2016. Årsmødet afvikles om lørdagen den 4. juni efter race aktiviteter.

På årsmødet 2015 besluttede de fremmødte, at vi endnu engang i 2016 skulle afvikle den mere formelle del af Dansk Surf & Rafting Forbunds virke, på en af de hjemlige events som trækker fleste deltagende foreninger og medlemmer. Vi håber at rigtig mange af DSRFs medlemsorganisationer vil prioritere årsmødet, som vi vanen tro afvikler under afslappede forhold, og hvor der er rig mulighed for at høre om de kommende års aktiviteter, udviklingsprojekter, og udveksle gode erfaringer om aktivitetsudvikling og fede vandsportsoplevelser med hinanden.

Centralt indhold på årsmødets formelle del er bestyrelsens beretning samt hovedlinjer for de fremtidige indsatser og udvikling af DSRF. Herunder vil vi også fremlægge visioner og ambitioner samt foreløbige resultater i projektet STOKED.

Der er fire bestyrelsesposter på valg. Næstformand Casper Steinfath, kasser Michael Lindberg og repræsentant for private medlemmer Thomas Bay er alle villige til genvalg, mens bestyrelsesmedlem Simon Brucz har valgt ikke at stille op til endnu en runde. I bestyrelsen takker vi Simon for hans engagement de sidste par år, med særligt fokus på udvikling og forankring af DSRF Uddannelsesprogrammer. Simon vil fortsat være engageret som Course Presenter, hvor I vil kunne møde ham på kurser i stand up paddle rundt omkring i landet. Udover de ovenstående pladser som er på valg, så har bestyrelsen fortsat en ubesat position til et medlem der skal repræsentere medlemsorganisationerne skoler, institutioner og eventorganisationer.

Den fulde dagsorden kan downloades her og tilmelding samt yderligere informationer vil fremgå af begivenhedside på DSRF facebookside her.

Medlemsorganisationer der har forslag de ønsker behandlet på Årsmødet skal indsende disse senest lørdag den 14. maj 2016. Ønsker I på forhånd at drøfte emner med bestyrelsen så er I velkomne til at rette henvendelse til formand Jakob Færch på jakfaerch@gmail.com eller mobil 28694774.

Link til DM SUP FW & DSRF Årsmøde 2016 Facebook.

Link til DSRF vedtægter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar