Morten Mørup er ansat som ny eventmanager i Dansk Surf & Rafting Forbund

Dansk Surf & Rafting Forbund har pr. 1. december 2021 ansat Morten Mørup som Eventmanager i forbundet. Morten er i først omgang ansat i en tidsbegrænset stilling t.o.m. d. 30. september 2022, men det er forventningen at Mortens stilling i sommeren 2022 vil blive forlænget min. 2 år, med henblik på afviklingen af flere store internationale SUP events i Danmark.

Mortens overordnede ansvar bliver at professionalisere og skabe endnu bedre events under DSRF. Herunder bliver det Mortens opgave, at indgå nye spændende partnerskaber med relevante aktører, udvikle og detailplanlægge stærke eventaktiviteter i DSRF og samarbejde på tværs af foreninger, frivillige, atleter og relevante interesseorganisationer. Konkret skal Morten også, i samarbejde med Waterz, stå i spidsen for organiseringen og afviklingen af EUROSUP 2022 i Hvide Sande.

Michael Lindberg, sekretariatschef i DSRF, siger:

”Vi er enormt glade for, at det er lykkes os at få Morten med på teamet i DSRF. Morten er præcis den person vi søgte, da vi slog vores eventkonsulentstilling op. Han har en solid erfaring gennem sit mangeårige arbejdsliv og besidder nogle rigtig stærke kompetencer indenfor events, branding og partnerskaber, som vi i den grad tror på kan være en kæmpe gevinst for DSRF, foreninger, atleter og sporten som helhed. Samtidig er Morten et virkeligt  rart menneske at være i selskab med og man mærker tydeligt hans passion for at være med til at udvikle og skabe værdifulde aktiviteter. Jeg er helt sikker på, at Morten kommer til at passe rigtig godt ind i surf og SUP miljøet”

Morten Mørup er også meget tændt på at komme i gang og siger blandt andet:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at løfte DSRFs events og partnerskaber og arbejde tæt sammen med Michael og hele teamet; Waterz, atleterne, klubberne, de frivillige og alle de mange stakeholders rundt om i landet. Det bliver selvfølgelig super spændende at arbejde med et EM på dansk jord, med en sportsgren som oplever kæmpe fremgang, men jeg ser lige så meget frem til de lokale surf- og SUP events rundt om i Danmark 2022. Jeg glæder mig til at være med til at give en masse udøvere de bedst mulige konkurrencebetingelser og publikummer en super tilskuer oplevelse sammen med alle brand partnerne”

Hvem er Morten Mørup?
Morten er 53 år gammel og har gennem de seneste 20 år arbejdet med branding, marketing og aktivering af partnerskaber gennem events. Han har bl.a. i sin seneste position som Senior Brand Activation & Partnership Manager hos Telia skabt stærke aktivitetsskabende partnerskaber på Smukfest, Telia Parken/FCK og Telia Esport Series. Tidligere har han været med på rejsen omkring udviklingen af MetroXpress, hvor han skabte oplevelser og særlige tilbud til medlemmer og partnere. Morten har tilsvarende drevet egen virksomhed og været marketingchef i musikbranchen. Med andre ord favner Morten utrolig bredt og træder samtidig ind i DSRF med et stort netværk.

“Jeg har gennem tiden samlet stor erfaring med både sport-, tech- og kultur events, inklusiv den vigtige fan engagement og hvordan man skaber værdifulde brand partnerskaber rundt om det hele. Det er derfor et drømmejob som jeg nu skal i gang med, hvor jeg også kan bruge min krøllede kreative “event” hjerne og hive en masse inspiration op af værktøjskassen fra andre sports og kultur tiltag rund om i verden”

Morten fortæller ligeledes:

“Jeg ser mange muligheder med treenigheden af udøverne, tilskuere og brand partnerskaber, som naturligt kan smeltes sammen og styrke både surf- og SUP event helthede og skabe stor værdi for samarbejdspartnerne. Det kan selvfølgelig kun lade sig gøre med de mange frivillige kræfter rundt om i de danske klubber, som jeg ser meget frem til at arbejde sammen med”

Morten har også genenm sit tidligere virke god erfaring med, at arbejde med nye teknologiske redskaber og siger bl.a.:

“Jeg er tilhænger af at bruge teknologien til at løfte oplevelsen og involveringen, både før, under og efter en event. Det skal vi arbejde mere ind i eventkoncepterne sammen med partnerne, som vi bl.a. har set inden for andre sportsgrene og senest ved OL. Vi skal derfor også finde en lille skare af passionerede ambassadør-venner, der gider hjælpe os med at sprede budskabet om vores fantastiske events, klubber og atleter”

Morten ser også stor muligheder i at tappe ind i nogle af DSRFs eksisterende projekter og fortæller således:

“Jeg ser store muligheder med DSRFs “FRI PÅ VANDET” og “CLEAN” projekter, hvor der arbejdes med aktiviteter for særlige målgrupper og indsamling af affald på de danske strande, og hvordan vi kan arbejde sammen med danske brands om netop disse to koncepter”

Morten er selv en stor sports-fan og er senest, efter 14 dage på Zanzibar, blevet helt bidt af kitesurfing og kulturen omkring surfsporten.

“Jeg er meget passioneret omkring sport, både som amatør udøver, seer foran skærmen eller som tilskuer til live sport. På en tur til Klitmøller i 2018 blev jeg ramt af en helt særlig surfer-, SUP og kite miljø stemning, der ikke ville slippe, og som bragte mig til Zanzibar tidligere i år hvor jeg lærte at kitesurfe. Der mødte jeg igen et fantastisk community, so jeg efterfølgende også har mødt i Danmark. Hjælpsomhed og søde mennesker. Det fællesskab er jeg vild med og så er jeg vild med den totale “happy” følelse man får ude på vandet, hvor man spiller dagligdagens trummerum for en stund”

Jeg tror vi alle bliver fascineret af surferne der rider på bølgerne og det utrolig smukke og frie, og nogen gange lidt farlige, det indkapsler. Surfing er en sport som vokser støt i Danmark og nu også en OL disciplin. Det er jo helt vanvittigt spændende at kunne arbejde med surfing og de danske udøvere, som kan repræsentere Danmark ved EM, VM og måske på sigt OL.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar