Nyt dansk magasin – STOKED Review!

Dansk Surf & Rafting Forbund rider videre på STOKED bølgen og sætter derfor i dag et nyt projekt igang som er initieret af stand up paddler og ildsjæl Kristoffer Kristensen.

STOKED Review er Danmarks nye SUP, Surf og white water magasin.

STOKED Review udkommer to gange årligt på tryk, og har et oplag på ca. 4000 eksemplarer som udgives til alle medlemmer ved DSRF – samt til andre som kunne have interesse i at stifte bekendtskab, med det bedste af det bedste i livet – nemlig vandsport!

stokedreview

Magasinet er det første af sin art i Danmark og har fokus på, rejsebeskrivelser, oplevelser, konkurrencer, resultater, interviews, teknik, træning, boards, padler, udstyr, surfklubber, hotdogging, kultur og historie, surf-slang, hyggelige stunder, aloha-spirit, sand, sol, varme, flatwater, bølger og meget mere.

I magasinet vil der være korte og lange artikler med billeder, og for dem som er stoked vil der online, være dybdegående interviews. STOKED Review er for alle som er stoked og der vil også være viden og info at hente for grommets, som har fundet vej til hvad livet handler om.

Alle er mere end velkommen – også til at biddrage med billeder, tekst, rejseoplevelser etc.

Aloha

STOKED Review – Est. 2016

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar