SKVULP Havnefestival i Holbæk bliver STOKED d. 14. maj!

I Holbæk er et nyt festligt initiativ blevet etableret: SKVULP, Holbæk HavneKulturFestival.

Festivalen skal være en tilbagevendende begivenhed, men skydes altså af for første gang i weekenden d. 13. – 15. maj 2016. SKVULP har indgået et samarbejde med Dansk Surf & Rafting Forbund under STOKED projektet og DSRF vil således supportere eventen med stand up paddle udstyr og gøre det muligt for de mange festivals besøgende at komme en tur på vandet.

SUP aktiviteten er dog også forankret lokalt, da DSRF og SKVULP også har været i dialog med den lokale surfklub, Holbæk Surfklub, som vil stille både frivillige og udstyr til rådighed på dagen. Der er således blevet skabt et bånd mellem SKVULP, DSRF og det lokale foreningsliv.

“Vi tror på at samarbejdskonstellationer som disse er det helt rigtige for at skabe arrangementer som giver noget på den lange bane. Vores erfaring er nemlig at folk der prøver aktiviteter til sådanne arrangementer tit ønsker, at kunne opsøge aktiviteten senere og her spillere engagementet fra foreningerne en vigtig rolle. En festival kan således være et rigtig godt udstillingsvindue for foreninger og skabe grobund for vækst i antal af medlemmer” siger Michael Lindberg, projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund.

DSRF opfordre alle til at aflægge festivalen et besøg, da der udover stand up paddle også vil være en lang række af andre spændende idrætsaktiviteter, mad og kultur, udstillinger mv. Se programmet på festivalens hjemmeside.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar