De Brede Planker er nyt medlem i DSRF!

Så kan vi byde velkommen til De Brede Planker i Dansk Surf & Rafting Forbund. DBP bliver medlem af DSRFs Buyers Lounge, og vi vil kraftigt anbefale medlemmer og andre danskere med interesse i surfsporten at benytte sig af DBPs ekspertise indenfor surf rejser og surf destinationer.

De Brede Planker er et rejsebureau, som har specialiseret sig i aktive rejser. De startede i 2010 med offpiste skirejser til Makedonien – en unik mulighed for at stå i uberørt sne hver eneste dag. I dag arrangerer De Brede Planker (DBP) dog også hundeslæde-, havkajak- og ikke mindst surf-rejser.

DBP1

“Vi har valgt at blive medlem af DSRFs Buyers Lounge, da forbundet ligesom DBP kan se muligheden og potentialet indenfor dansk surf. Ved at hjælpe hinanden har vi i fællesskab lettere ved at få budskabet ud, og få den almene dansker til at se hvor inspirerende og vanedannende surfsporten er” siger Christoffer Sørensen fra De Brede Planker

Bølgesurf er for mange danskere en sport som typisk dyrkes på en ferie eller lignende og derfor kan det være svært at komme i gang med sporten. Men alle kan lære at surfe, uanset alder og køn, og De Brede Planker arrangerer surfrejser for både nybegyndere og øvede surfere. Bølgesurf er en sport, der praktiseres i nogle af de flotteste paradis-lokationer rundt på kloden, hvilket både kan nydes under og efter surf undervisningen. De Brede Planker arrangerer surf rejser til Bali/Marokko/Portugal/Senegal/Sri Lanka og Costa Rica.

DBP2

“Fokus i DBP har fra starten været at give gæsterne en anderledes ferie, som de aldrig glemmer. En rejse der kombinerer aktivitet, natur og fremmed kultur, er hovedingrediensen i De Brede Plankers rejser” siger Christoffer.

Stor velkomst til De Brede Planker i DSRF – læs mere om DBP på deres hjemmeside: www.debredeplanker.dk

DBP3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar