DSRF forening bliver Årets forening 2013 i København!

Rafting Club Copenhagen, som er medlem af Dansk Surf & Rafting Forbund, er blevet kåret til årets idrætsforening i København 2013. Stort tillykke til Rafting Club Copenhagen!

Klubben fik besøg af daværende Kultur- og Fritidsborgmester, Pia Allerslev, i forbindelse med prisoverrækkelsen. Pia havde rosende ord til den visionære klub og var meget begejstret for klubbens arbejde med vandaktiviteter i København:

Pia & formanden

“I år var der ingen tvivl, vi var helt enige om at det var jer der skulle have den her pris. I rimer simpelthen bare godt på København og I var det oplagte bud på Årets Idræts forening i København 2013. I tilbyder noget nyt og spændende. I har sørget for at bidrage til livet i vores by eller rettere sagt i vores havn. I er den første forening i København der tilbyder Stand Up Paddle og vi kan set at medlemstallet kun går én vej. Sidst men bestemt ikke mindst, så har vi kunnet se og høre hvor meget I har engageret jer i lokalområdet, hvor meget I er gået ind i hele byudviklingen, hvor meget I har forholdt jer til alt det der sker ude omkring og i havnen, og den del er så ufattelig vigtig” fortalte Pia Allerslev

Også Rafting Club Copenhagens formand var meget begejstret og beæret over at modtage den fine pris:

“Vi har puklet i mange år for at gøre vandsporten mere tilgængelig i Danmark og især for at skabe nogle gode rammer og muligheder for folk at deltage. 

Diplom sådan

Vi vil gerne som forening være den primære samarbejdspartner når det gælder innovation og projekter for vandaktiviteter København og hvordan byplanlægningen skal facilitere dette” udtalte formand for RCC Casper Mortensen.

Og selvom Danmark ikke tilbyder de mest optimale vejrforhold for surf og rafting, så lægger dette ikke en dæmper på visionerne for RCC:

“Vi kunne godt tænke os at anlægge en kunstig flod. Hvis man kan bygge et helt stadion for en enkelt sportsbegivenhed, kan man også ’bygge’ en flod som kan være til glæde for mennesker i lang tid” afslutter Mortensen.

DSRF ønsker Rafting Club Copenhagen god vind fremover og håber at klubben vil fortsætte deres positive fremgang i 2014.

SUPbar

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar