NEW WAVE 2020 – 2028: Dansk Surf & Rafting Forbund vil sætte en ny retning for SUP, surf og white water sporten i Danmark og vi vil have dig med på rejsen

Dansk Surf & Rafting Forbund vil sætte en ny retning for SUP, surf og white water sporten i Danmark og vi vil have dig med på rejsen

Bestyrelsen i DSRF har besluttet, at forbundet skal udvikle en helt ny og langsigtet strategi, som skal være med til at sikre et endnu stærkere fællesskab indenfor SUP, surfing og white water sporten i Danmark – uanset organiseringsform eller ingen organisering. Alle med interesse i sporten skal kunne få noget ud af, at være en del af DSRF.

Med andre ord vil forbundet, med udgangspunkt i det fundament forbundet har etableret de seneste 7 år, skabe en helt ny bølge at ride videre på. En bølge som skal kunne surfes af alle og skabe et bæredygtigt fundament, for den videre udvikling af SUP, surf og white water sporten i Danmark.

Forbundet vil således med den nye strategi, sikre et tættere tilhørsforhold til alle der enten dyrker eller stifter bekendtskab med SUP, surfing og white water sporten i fremtiden. Dermed skal forbundets DNA, historie og værdier synliggøres og det skal være tydeligt hvad og hvem forbundet er til for.

Den nye strategi skal samtidig beskrive udfordringer, indsatsområder og ikke mindst ambitioner for fremtiden således der skabes flere centrale holdepunkter for forbundets fremadrettede arbejde. Målet er, at strategien vil skabe retningen for forbundet frem mod 2028, og understøtte samtlige af de områder som forbundet arbejder med; fra bredde til elite, events og konkurrencer, uddannelse, miljø, kommunikation, idrætspolitik og innovation.

Hvad skal der ske?

Hvis alt går efter planen vil forbundet kunne præsentere en ny strategi medio oktober 2020. Strategiarbejdet vil indeholde en række interne arbejdsgruppemøder og 4 workshops. Forbundet ønsker i den forbindelse at invitere til åbne møder, hvor alle i miljøet kan deltage og være med til at påvirke strategien. Der placeres en workshop i vest (Aarhus) søndag d. 17. maj og en workshop i øst (København) d. 27. maj. Der vil i starten af det nye år blive sendt officielle invitationer ud til alle medlemmer.

Den interne arbejdsgruppe, som løbende skal arbejde med strategien og følge processen tæt, er:

Claus Jokumsen (bestyrelsesmedlem)
Katrine Kock Frandsen (bestyrelsesmedlem)
Jakob Færch (formand)
Michael Lindberg (ansat)
Simon Brucz (ansat)

Gruppen starter processen op med et internt arbejdsgruppe møde d. 7. Januar 2020 og første workshop med bestyrelsesmedlemmer og sekretariat afvikles d. 8. marts.

Vi glæder os til, i samarbejde med jer, at komme igang med arbejdet og skabe en ny bølge og bæredygtig platform for udviklingen af SUP, surf og white water sporten Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar