Krispe Boards tjekker ind som seneste DSRF medlem!

DSRF byder velkommen til seneste medlem af DSRF Buyers Lounge; Krispe Boards

Krispe Boards er en dansk baseret Stand Up Paddle board producent ejet af Peter Abilgaard og Kristian Kantsø. Drengene er ekstremt passioneret omkring SUP sporten og startede tilbage i 2013 med indledende samples og produkt skitser. Siden da har deres boards udviklet sig markant og Krispe Boards præsentere nu deres første fulde kollektion for 2016 sæsonen.

“At blive medlem af DSRF var en ganske naturlig beslutning for os, da vi udover en lang række gode synergier begge besidder et brændende ønske om at udbrede SUP sporten i Danmark” fortæller Kristian Kantsø, medejer af Krispe Boards.

bellevue-060

Stand Up Paddle sporten har fået vokseværk og udvikler sig netop nu i mange forskellige og spændende retninger. I Danmark er vi hovedsageligt bekendt med race, touring/cruise og SUP surf disciplinerne, men sporten tilbyder meget mere og spænder fra skønne natur oplevelser til hardcore træning.

“Det er fantastisk at vi i DSRF nu også får følgeskab af en helt igennem dansk baseret board producent. Peter og Kristian virker til at have et utrolig gåpåmod og jeg har stor respekt for at de har kastet sig ud i at starte egen board virksomhed. Det vidner også om at SUP sporten er i en ekstrem stor vækst i Danmark, og jeg glæder mig meget til at vi i fællesskab skal udvikle sporten” siger Michael Lindberg, Projektchef i DSRF.

race-boards-bellevue-030-FULL-RES

Skulle du have lyst til at prøve et Krispe Board, er du i tvivl om hvad du skal købe eller har du bare lyst til en snak om SUP og surf, så skal du kigge forbi et af Krispe Boards test centre i Danmark. Test centrene er placeret i skønne omgivelser, henholdsvis Klitmøller og Charlottenlund Fort.

Du har også mulighed for at tage med på SUP Camp med Krispe Boards. Henover sommeren afvikler Krispe Boards nemlig SUP camps i Klitmøller, ligesom det vil være muligt at blive introduceret til sporten via intro kurser eller leje af udstyr på Charlottenlund Fort nord for København.

Se meget mere om Krispe Boards på deres hjemmeside: http://krispeboards.com/

klitmøller-april-043

klitmøller-april-112-FULL-RES

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar