7.000 studerende skal være STOKED

USG Studenteridræt i København har meldt sig ind i Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) og via STOKED projektet bliver paletten af surf, SUP og white water aktiviteter nu tilgængelige for de mange studerende i København.

USG har ca. 7.000 medlemmer i deres forening og udbyder en lang række af idrætsaktiviteter for de studerende i København. Idrætten er med til at få de studerende involveret i nye sociale fællesskaber som er særligt gavnligt for studerende der flytter til København.

De studerende har i løbet af september mulighed for at prøve kræfter med SUP sporten og der er allerede vist stor interesse for aktiviteten. På sigt vil USG få uddannet instruktører, som skal varetage de fremadrettede SUP aktiviteter.

USG har på nuværende tidspunkt allerede white water aktiviteter og denne del vil DSRF også hjælpe foreningen med at styrke yderligere.

Vi glæder os rigtig meget til at samarbejde med USG om udviklingen af surf, SUP og white water sporten og ser foreningen som et rigtigt godt vindue til at få præsenteret aktiviteterne over for de mange.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar