Capio Privathospital Gildhøj skal bidrage med fysioterapeutisk og lægefaglig ekspertise til de danske surf og SUP landshold

Surf & SUP Danmark og Capio Privathospital Gildhøj har etableret et nyt spændende samarbejde, som skal styrke idrætsforbundets arbejde med de danske surf & SUP landshold. Tilsvarende skal samarbejdet give forbundets +5.000 medlemmer adgang til fysioterapeutiske ydelser specifikt målrettet surf og SUP sporten. Ydelserne tilbydes på Capio Privathospital Gildhøj, som er beliggende i Brøndby.

Capio Privathospital er et anerkendt hospital med afdelinger i både Hellerup, Gildhøj, Aalborg, Aarhus, Viborg og Odense. På hospitalerne tilbydes undersøgelser og behandlinger af højeste kvalitet indenfor bl.a. sportsskader. Capio Privathospital Gildhøj har stor erfaring med forebyggelse og genoptræning i sportens verden og har således allerede en række aftaler med flere superligaklubber, håndboldklubber samt Team Danmark.

”Vi har stort fokus på forebyggelse og tror på, at vi med vores faglige ekspertise og samarbejde med for eksempelvis idrætsforbundene i Danmark kan bidrage til, at danskerne kan forblive aktive gennem hele livet. Samarbejdet med Surf & SUP Danmark er således med til at styrke vores profil i sportens verden og vi ser frem til at bidrage til udviklingen af en sport i stor vækst” siger Claus Hovgaard, CMI hos Capio Privathospital.

Samarbejdet mellem Capio Privathospital Gildhøj og Surf & SUP Danmark indeholder to fokusområder. Dels vil der for både de bedste atleter og medlemmerne i alle foreningerne være adgang til en række fysioterapeutiske ydelser og derudover vil parterne samarbejde om udviklingen af træningsøvelser, træningsprogrammer, videomaterialer m.v. som gøres tilgængelig for alle forbundets medlemmer.

”Vi er hele tiden på udkig efter seriøse og dygtige samarbejdspartnere som kan optimere vores arbejde med udviklingen af surf og SUP sporten. At forbygge potentielle skader med den rette træning og være i en generel god fysisk form, er et rigtig godt udgangspunkt for at kunne forblive aktiv i surf- og SUP sporten. Capio Privathospital Gildhøj er anerkendte i sportens verden med dygtige specialister indenfor træning og forebyggelse, og derfor er vi også rigtig glade for at kunne etablere dette samarbejde, siger Michael Lindberg, sekretariatschef i Surf & SUP Danmark.

Den faglige ekspertise indenfor netop surf og SUP sporten er helt unik hos Capio Privathospitals afdeling i Gildhøj, da den tidligere konkurrencesurfer, Reimer Skov Hansen, er ansat som fysioterapeut på hospitalet. Reimer har selv været aktiv surfer i 35 år, hvilket bl.a. bragte ham til VM i Californien tilbage i 1996 som den første dansker nogensinde. Derudover har han mere end 20 års erfaring med forebyggelse og genoptræning af sportsskader.

”Jeg har det meste af mit liv rejst verden rundt for at surfe og selv i en alder af 52 år elsker jeg en tur ud i bølgerne. Jeg ser det derfor som en rigtig spændende opgave, at få muligheden for at dele ud af mine erfaringer og tilgang til træning og forebyggelse, som jeg altid forsøger at gøre meget overførbart til den sport man er aktiv i” fortæller Reimer Skov Hansen, fysioterapeut på Capio Privathospital Gildhøj.

Med aftalen tilknyttes Reimer Skov Hansen, som ekstern fysioterapeut til forbundets landshold og tilsvarende vil alle medlemmer under Surf & SUP Danmark have mulighed for at købe fysioterapeutiske ydelser til fordelagtige priser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar