Board:Up North bydes velkommen i DSRF

DSRF byder velkommen til seneste medlem af DSRF Buyers Lounge; Board:Up North.

Board:Up North er specialister indenfor livredning. De tilbyder kurser inden for livredning, salg af rednings- og sportsudstyr, samt konsulent rådgivning og sikkerhed i forbindelse med afvikling af events ved og i vand.

Board:Up North blev i starten 2015 stiftet af Martin Jørgensen, Anders Hammer og Anders Elbeck. Drengene har som de selv skriver på deres hjemmeside en stor og meget bred erfaring med vand og livredning.

”Vi er uddannet kystlivredder samt almene borgere i Danmark siden 2007 og har desuden stor erfaring med kurser og uddannelse af kystlivreddere fra Frankrig (SNSM), England (RNLI), Australien (SLSA) og New Zealand (SLSNZ). Endvidere har vi alle deltaget ved flere internationale stævner, herunder bl.a. EM og VM i konkurrencelivredning, hvor det også er blevet til flere medaljer” fortæller Anders Hammer.

unspecified

Det glæder også DSRF at få Board:Up North med ind i det stærke surf, SUP og white water community. Michael Lindberg, projektchef i DSRF, siger:

“Livredning og sikkerhed generelt er en stor del af de sportsgrene som DSRF organisere og udvikler, og derfor er det fantastisk at få disse super dygtige og kompetente herre knyttet tættere på forbundet og jeg er sikker på at vi får rigtig meget gavn af hinanden fremadrettet. I første omgang skal vi sammen sætte fokus på udviklingen af prone sporten som er i tæt tilknytning til livrednings sporten herhjemme”.

Board: Up North ser også frem til samarbejdet med DSRF og Anders Hammer fortæller:

”Vi har længe overvejet af blive medlem af DSRF, da der er en klar linje mellem vores ønske om at udbrede livredning som sport og sikkerhed generelt og DSRFs ønske om at udvikle blandt andet prone sporten herhjemme, men også forskellige livrednings-elementer som vil styrke udviklingen af surf, SUP og white water sporten i Danmark. Vi er derfor glade for endelig at kunne kalde os medlem af DSRF”.

boardupnorth1

Er du interesseret i at høre nærmere omkring Event Safety, livredningskurser eller køb af nyt udstyr bør du tage kontakt til Board: Up North. Find dem i DSRF Buyers Lounge her.

unspecified3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar