Stort tillykke til de nykårede danske mestre ved Danish White Water Games 2017

Weekenden var spækket med super fede white water aktiviteter og konkurrencer til Danish White Water Games 2017!

For 5. år i træk var det danske white water miljø samlet til Danmarksmesterskaberne i rafting, kajak slalom og SUP white water under eventen Danish White Water Games. Det var igen omgivelserne i Lissfors som var rammen for eventen, men denne gang var afviklingen midt på sommeren. De fire tidligere har eventen været afviklet i september måned, men pga. VM SUP 2017 og DSRFs involvering heri blev eventen afviklet i starten af juli. Det betød intet mindre end en super sommer varme – dog med et ordenligt regnskyld søndag eftermiddag efter eventen.

Torsdag var en gruppe kørt afsted for at sætte slalombane op og klargøre det generelle event setup og fredag morgen var der lagt op til træning indtil første konkurrence om eftermiddagen. I løbet af eftermiddagen og aftenen blev sprintdisciplinerne i de forskellige kategorier afviklet og DWWG havde fået en god start.

Raft Team Denmark Ladies 1. Foto: Brian Povlsen

Lørdag var den helt store dag med masser af aktivitet; cross heats og slalom konkurrencer i kajak, rafting og SUP, afsluttet med en Freestyle session om aftenen og en rigtig god fest.

Søndag morgen stod den på rafting downriver cross. En hård disciplin som også kræver et 300 meter løb på land med raften.

Michael Lindberg på vej igennem en rapid. Foto: Brian Povlsen

Se alle billederne her.

Fulde resultatslister kan downloades nederst. De nykårede danske mestre er:

Rafting Men:
Copenhagen Watersports 1

Rafting Women:
Raft Team Denmark Ladies 1

Kayak Men:
Silas Kraul

Kayak Women:
Ida Bendtsen

SUP Men:
Michael Lindberg

SUP Women:
Ida Bendtsen

Master of water Men:
Michael Lindberg

Master of water Women:
Ida Bendtsen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar