Faldt på brættet i starten: Skuffende ottendeplads til Casper Steinfath i New York

– Men skuffelsen er med til at sætte ild i mig til sprinten på tirsdag, siger Casper Steinfath

Jeg tager dagens skuffelse med videre i konkurrencen og vender nederlaget til noget positivt. Jeg ved, hvad jeg skal blive bedre til, og så giver dagens resultat mig bare endnu mere lyst, energi og power til at give gas i sprinten, siger Casper Steinfath efter den skuffende ottendeplads i langdistance-racet (Arkivfoto: Thomas Stender)

Han havde sat næsen op efter mere, men padlesurferen Casper Steinfath fra Klitmøller blev efter den værste tænkelige start lørdag eftermiddag skuffende nummer otte på den lange distance på World Tourens andet stop i New York.

Bedst som startsignalet lød til de 10 kilometer rundt om Frihedsgudinden, gled han og faldt på ryggen på sit nye bræt, der har en anden overflade end det tidligere bræt, og tabte dermed 20 meter til førerfeltet. Det kan lyde af lidt på en 10 kilometer, men det var nok til at, at han ikke nåede med i førerfeltet.

– Min start kunne ikke være ret meget værre. Jeg faldt ned på ryggen og så bare feltet sprinte væk. Jeg kæmpede hårdt, men jeg fik aldrig lukket hullet. Det er super irriterende, men det er med til at sætte ild i mig til sprinten på tirsdag, siger Casper Steinfath fra New York.

Stadig muligt at blive verdensetter
Han kommer til The Big Apple med et mål at føre verdensranglisten, når tirsdagens sprint er overstået. Den mulighed ligger stadig åben, for efter lørdagens langdistance er han nummer tre i den samlede stilling med kort afstand til nummer et og to, Arthur Arutkin fra Frankrig og Michael Booth fra Australien.

De to er ikke nær så hurtige som Casper Steinfath på den korte sprint, som er Vikingens favoritdisciplin. Da begge discipliner tæller med i den samlede stilling, vil en topplacering i sprinten kombineret med fejl fra konkurrenternes side, føre til, at den 25-årige Thybo ender øverst, inden World Tourens tre sidste tællende konkurrencer.

– Jeg tager dagens skuffelse med videre i konkurrencen og vender nederlaget til noget positivt. Jeg ved, hvad jeg skal blive bedre til, og så giver dagens resultat mig bare endnu mere lyst, energi og power til at give gas i sprinten, siger Casper Steinfath.

Sprinten bliver afviklet tirsdag eftermiddag og aften dansk tid og kan følges live på appworldtour.com eller APP World Tours Facebook-side.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar