KANTRUM SUP: Det folkelige VM i Stand Up Paddling tilføjer to nye værtsbyer til programmet.

KANTRUM SUP  er en sammentrækning af ordene ’kant’ og ’centrum’. Målet er at give alle danskere fra kanten til centrum af Danmark mulighed for gratis at prøve surf sporten Stand Up Paddling.

Dansk Surf & Rafting Forbund kan med glæde meddele at siden offentliggørelsen af KANTRUM SUP i Marts er der kommet yderlig to aftaler på plads med henholdsvis Løkken og Hvidbjerg Strand. Det betyder at endnu flere får mulighed for at komme på vandet og prøve Stand Up Paddling helt gratis.KANTRUM i Løkken afvikles d. 11 juni og på Hvidbjerg Strand d. 16 juli. Program for selve dagene vil blive offentliggjort uger før det enkelte event, men hvis du har lyst til at prøve kræfter med SUP eller bare er frisk på en hyggelige og sjov dag på vandet med forskellige aktiviteter, så sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Ligeledes er det nu officielt at KANTRUM i Aabenraa afvikles d. 26 august, hvor der med garanti er masser af SUP, sjov og hygge på programmet, så er du tæt på Aabenraa eller har du lyst til en dag på SUP d. 26 August, sæt kryds i kalenderen nu.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar