Danmark er 3. bedste surfnation i Europa og 16. bedste i Verden!!

Foråret har ramt Danmark med rigtig gode nyheder. International Surfing Association (ISA) har opgjort deres “2016 Overall Team Ranking” for surfnationer under ISA – dvs. pointscoren på tværs af ISAs største events. Her placere Danmark sig på en utrolig flot 16. plads ud af i alt 99 medlemslande, heraf 49 konkurrerende nationer. Ser man isoleret på de Europæiske nationer ligger Danmark helt oppe på en 3. plads (se listen nederst på siden her).

Oliver Harkopp under Danish Surf Tour #3 i Hvide Sande, 2015.

Det er naturligvis resultatet af en generel god repræsentation af Danmark ved ISAs events i 2016, og selvfølgelig også de flotte VM-medaljer som Casper Steinfath og Bruno Hansen vandt i henholdvis November og December under VM SUP og VM Parasurfing. Vi skylder derfor alle atleter som har repræsenteret Danmark ved internationale konkurrencer en utrolig stor tak for deres kæmpe indsats, og vi håber at DSRFs fremtidige optagelse i DIF kan være med til at sikre endnu bedre vilkår for udøverne.

I DSRF spår vi en endnu bedre ranking for 2017, da vi i 2016 ikke havde fuld team deltagelse ved de største ISA konkurrencer. Med VM Surfing i Frankrig og VM SUP på hjemmebane i Danmark bliver det derfor utrolig spændende hvad 2017 bringer med sig i forhold til eliteresultaterne.

Ved siden af de gode resultater i ISAs events blev det også til 2 x bronze ved EM SUP (ESF), 1 x VM sølv i surfboat, samt 1 x EM sølv i rafting slalom.

Danmark placere sig på en 16. plads i Verden over surfnationer under ISA.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar