Danish SUP tour runder Vejle med succes

Danish SUP Tour satte deltagerrekord for året, da det passerede Vejle i weekenden med 103 deltagere fra 7 forskellige nationer.

Årets tour har allerede besøgt Hvide Sande, Sønderborg og senest den naturskønne by Vejle, som ligesom Sønderborg var første gang, touren passerede. Vejle-stoppe var også specielt, da det for første gang introducerede Team- og Føre-lycra. Dette gjorde det muligt at identificere de førende mænd og kvinder samt medlemmer af det førende hold. Teamtrøjerne blev sponsoreret af NSP og 100%, mens præmien bliver sponsoreret af Michael Booth. Føre-lycraerne blev sponsoreret af Too Old to Die Young Brewing, som også står for ølpræmien på resten af turen.

Se billeder fra #3 Vejle

Vejle-stoppet, der fandt sted lørdag den 26. august, tiltrak både erfarne og nye deltagere. Ruten begyndte på den smukke Albue Strand og fortsatte langs Vejle Fjord, under Vejlebroen og forbi kendte landemærker som Bølgen og Vejle Fjordhus. Den mere afslappede del af SUP-turen, kaldet Social SUP Tour, kom tættere på disse seværdigheder. Danish SUP Tour var allerede i forandring fra morgenstunden, da hollænderen Joep van Bakel dukkede op under sin ferie i Vejle, hvilket lovede skarp konkurrence i toppen, som også afspejles i det endelige resultat.

Se resultat her

Teamkonkurrencen fortsætter med at krydre konkurrenceelementet, hvor Team Red Nose i øjeblikket fører, selvom Vejle-pointene er blevet talt op, så tryk på linket og se status!!

Se team konkurrence status her

Hold øje med de sidste stop i København og Roskilde, hvor årets Danish SUP Tour vil nå sin spændingsfyldte kulmination. Der er derudover et helt nyt koncept i forbindelse med København, hvor der både er sprint og tec race.

Tilmelding danish SUP tour #4 København

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar