Surfsøen sprudlede af høj energi fra børn og unge

Lørdag d. 9. september blev årets Junior Wake & SUP Camp afviklet hos Vestsjællands Wake & Surf Klub i et samarbejde mellem Surf & SUP Danmark og Dansk Vandski & Wakeboard Forbund.

For andet år i træk lykkes det at få afviklet en succesfuld Junior Wake & SUP Camp og endnu engang var der mange glade og energiske børn på vandet ved Surfsøen tæt på Kalundborg. Dagen igennem stod frivillige og instruktører klar til at hjælpe både de mindste og lidt større børn med at få en god oplevelse på vandet.

Foto: Johnny Hoffmeyer

Kombinationen af en afslappet stemning på land, en kabelbane til at opleve suset på wakeboard og en bunke SUP boards til konkurrence, sjove stafetter og leg har indtil videre vist sig at være et rigtig godt format for at kunne trække børn og unge ud på vandet. Derudover er der ingen tvivl om at fællesskabet er med til at binde sløjfen om en fantastisk dag.

Foto: Johnny Hoffmeyer

Lokationen hos Vestsjællands Wake & Surf Klub er helt eminent, da det foregår i trygge rammer hvor alle kan være med og ikke mindst blive udfordret.

Vi krydser fingre for endnu flere Wake & SUP camps i 2024.

Læs også artiklen om dagen i Sjællandske Medier: https://www.sn.dk/kalundborg-kommune/surfsoeen-summer-af-liv-og-leg/

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar