Thy Mors HF & VUC er blevet medlem af DSRF!

Thy Mors HF & VUC er blevet medlem af Dansk Surf & Rafting Forbund. Det betyder at der nu er et direkte link mellem DSRF og den nye HF-linje hvor surfing er i stort fokus.

”Vi er rigtig glade for at Thy Mors HF & VUC har meldt sig ind i DSRF. En af vores mål i DSRF er at få aktiveret mange af de unge i udviklingen af sporten således det er udøverne selv, der får mulighed for at pege på deres behov, ønsker og drømme indenfor sporten. Den nye HF-linje med fokus på surfing er et virkelig godt eksempel på, hvordan de unges behov imødekommes samtidig med, at de får en solid uddannelse i ryggen. Med Thy Mors HF & VUCs indmeldelse i forbundet får vi en nemmere adgang til at involvere de unge og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet. Samtidig håber vi at det kan være med til at få andre skoler, med fokus på vandsport, til at melde sig ind i DSRF” siger Jakob Færch, formand i DSRF.

Som medlem af DSRF får Thy Mors HF & VUC nu også muligheden for at tilbyde DSRF & ISA kurser til deres elever. Det betyder blandt andet at eleverne kan blive uddannet og certificeret instruktører og dommere indenfor SUP, Surfing og White Water sport.

“Vi deler mange af de samme visioner for surfsporten og ser et medlemskab af DSRF som en oplagt mulighed for at bidrage til udviklingen af sporten i Danmark. Vi håber på sigt, at de elever der går eller har gået på vores HF-Cold Hawaii også vil tage aktivt del i denne udvikling. Dernæst er muligheden for at uddanne vores elever som certificerede ISA- instruktører og/eller dommere af stor interesse for os som skole. ” siger Claus Jokumsen, surfkoordinator på Thy Mors HF.

Velkommen til Thy Mors HF & VUC i DSRF!

logo

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar