Små bølger forhindrer surftourens andet stop

Der blev ikke fundet en vinder i ‘mens open’ ved surftourens andet stop i Klitmøller, fordi bølgerne var for små

Der var tæt på over 20 deltagere i konkurrencen og mange tilskuere. Foto: Nick Sturm

Der var over 20 deltagere i konkurrencen og mange tilskuere. Foto: Nick Sturm

I høj sol og med sommertemperaturer, der talte 27 grader, blev det andet stop på den danske surftour næsten afviklet ved Krovej i Klitmøller. Der manglede nemlig kun den sidste, femte og største kategori, mens open, da dommerne og arrangørerne måtte afbryde konkurrencen. Bølgerne var der desværre ikke.

Og det var trods for et stort fremmøde med både danske og tyske surfe, der var parat til at kæmpe i vandet.

”Desværre fik vi ikke afviklet hele konkurrencen, fordi bølgerne forsvandt simpelthen bare. Det kan man ikke styre, og sådan er det bare nogle gange,” siger Casper Steinfath.

Arrangør af konkurrencen Kasper Brix var overordnet tilfreds med eventet, selvom vinderen af ‘mens open’ ikke blev fundet.

“Jeg synes det gik godt. Surfing handler også om at have det hyggeligt sammen. Folk grinenede og havde det sjovt sammen, selvom bølgerne var små,” siger Kasper Brix, arrangør af konkurrencen.

Vinderne af de fire afsluttede kategorier er endnu ikke blevet offentliggjort. Det bliver de først på fredag som et led i Ocean Love Festival, der sammen med dagens konkurrence i Klitmøller er arrangeret med Mor Meluka og Vahine fra Cold Hawaii Surfcamp.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar