Q&A med Christoffer Holler

I forbindelse med det danske surf-landsholds deltagelse i EM i junior-surfing ved Azorerne har vi snakket lidt med Christoffer Holler, der var en af deltagerne.

Sidste års plakat til Eurosurf i Azorerne. Foto: ESF

Sidste års plakat til Eurosurf i Azorerne. Foto: ESF

Var det en god tur til Azorerne?

CH: Det var fedt at komme derned og møde andre surfere og konkurrere på det niveau. Det var en mega fed oplevelse både at opleve kulturen, der er anderledes end den herhjemme, og så se de andre surfere, som virkelig var på et højt niveau. For eksempel dem fra Portugal og Frankrig.

Blev du skræmt over det høje niveau?

CH: Nej, jeg tænkte på bare at have det sjovt og se, hvad der skete, selvom mange af de andre surfere deltager i Prime events. De var faktist meget søde. Det var ikke sådan, at de følte sig bedre.

Har du fået mere blod på tanden?

CH: Helt klart. Jeg kan godt lide at konkurrere. Det er lidt sjovt herhjemme. Hehe. Der kan man komme til længere, jo!

Kan du fortælle om bølgerne?

CH: Bølgerne var meget kraftige der. Meget mere kraftige end dem herhjemme i hvert fald. Det er nok det vildeste, jeg har prøvet.

Hvilke spots surfede I?

CH: Lige ude foran vores hus, der var en strand og nogle sten. Bølgerne brød mod stenene, og det var stort og kraftigt. Jeg tror ikke, at spottet havde noget navn, for vi var de eneste, der surfere det, men det var ikke der konkurrencen blev holdt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar